تاريخ نشان داد هر جا اختلاف پيدا كرديم بازنده شديم/ نگاه رهبري خط‌كشي شده نيست
کد خبر:۱۷۳۹۰۴
فدايي در دانشگاه علم و صنعت:

تاريخ نشان داد هر جا اختلاف پيدا كرديم بازنده شديم/ نگاه رهبري خط‌كشي شده نيست

عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه تاريخ نشان مي‌دهد كه هر كجا ما اختلاف پيدا كرديم بازنده شديم، گفت: ما بايد بر روي شاخص‌ها و معيارها به نتيجه برسيم و تضيعف يكديگر هيچ عايد‌ي براي جبهه اصولگرايي ندارد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حسين فدايي بعدازظهر امروز در ادامه سلسله نشست هاي «برنامه راهبردي براي مجلس نهم» كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت در اين دانشگاه برگزار شد، با بيان اينكه اگر آسيب شناسي كلي در فرايند برنامه‌ريزي كشور داشته باشيم، به سمت انتخاب راهبرد و راه‌حل هدايت مي شويم، گفت: اگر نگاهي جامع به برنامه‌ريزي جامعه داشته باشيم، بعد از 33 سال مي توانيم تحول جدي را شروع كنيم.
  
وي با بيان اينكه هنوز نتوانسته‌ايم پيوندي منطقي و سازوكار قانوني براي برنامه ريزي در كشور ارائه دهيم، گفت: يكي از اين دلايل اين است كه خواص، سياست‌گذاران و برنامه ريزان كشور برداشت واحد و مشتركي از سياست هاي كلي نظام و رهنمودهاي رهبري ندارند.

اين عضو جبهه متحد اصولگرايان گفت: وقتي برداشت مشتركي در موضوعات وجود نداشته باشد، به طور قطع در ارائه راهكارها هم تفاوت وجود خواهد داشت.

فدايي با بيان اينكه ‌اگر بپذيريم كه طي دو دهه گذشته و قبل از شكل گيري انتخابات سال 88، چالش گفتماني داشتيم، عده اي تلاش كردند با ايجاد گفتمان جديد انقلاب را كمرنگ كنند، بيان داشت: با مقاومت مردم و حضور آنها سرفصل جديدي براي نظام شكل گرفت و فرصت تحول در انتخاب گروه‌ها و جريان هاي سياسي پديد آمد.
 
وي با اشاره به طرح تحول اقتصادي كشور و شروع آن در كشور گفت: شروع احمدي نژاد براي طرح تحول اقتصادي، شروع مناسب و اميدوار كننده اي بود تا بتوانيم بر اساس آن به پيشرفتي بي نظير دست يابيم، اما اين طرح ابتر و ناقص ماند.

اين نماينده مردم تهران ادامه داد:‌ در طرح تحول اقتصادي، هفت طرح مطرح مي‌شد كه عمده تمركز دولت روي يك طرح هدفمندي يارانه‌ها قرار گرفت.
 
فدايي خاطرنشان كرد: مسير اين طرح طوري قرار گرفت كه به يكي از مهم ترين دغدغه‌هاي كشور تبديل شده است؛ زيرا اگر ادامه آن متناسب با قانون نباشد، مشكلاتي را براي كشور ايجاد مي‌كند.

وي با بيان اينكه چاره‌اي نداريم جز اينكه بعضي روش‌هاي كهنه و مديران ناكارآمد را تحمل كنيم كه مديريتشان چندان مطلوب نيست، گفت: با توجه به شرايط جهان و كشور و نقش الگودهي ايران در فضاي سياسي بين‌الملل بايد دست به دست هم دهيم و عصر جديدي را در فرآيند برنامه ريزي كشور شروع كنيم تا شاهد تحولات اساسي و عقلاني در اين حوزه باشيم.

نايب رئيس كميسيون اصل 90 در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه جبهه متحد نسبت به اين ايرادهايي كه عمدتا به نحوه برنامه‌ريزي در كشور وارد است برنامه خاصي دارد، گفت: بله در بحث اجتماعي، علمي، فرهنگي، اقتصادي، بين المللي و كشاورزي سرفصل هاي مختلفي از سوي جبهه متحد انديشيده شده و نشريات جبهه متحد نيز منتشر شده است كه تحقق آن مستلزم شكل گيري مجلسي است كه به اين رويكرد اعتقاد داشته و براي‌ آن هزينه دهند.
 
در ادامه، يكي از دانشجويان سوال و انتقادي مطرح كرد و گفت: به نظر مي رسد فضاي سياسي كشور توسط جبهه متحد و برخورد آنها با جبهه پايداري حكايت همان پليس بد و پليس خوب است كه از مجرمان اعتراف مي‌گيرد.
 
اين دانشجو در ادامه سوال خود پرسيد: محوري كه شما براي وحدت انتخاب كرده ايد، موجوديت آن زير سوال است؛ زيرا شما زير چتر روحانيت مبارزي هستيد كه افرادي كه اينك سابقه درخشاني در ذهن ما ندارند مانند حسن روحاني، ناطق نوري و نوابي كه به آقاي ميرحسين موسوي راي داد از آن برآمده‌اند؛ البته در اين تشكل روحاني، شخصي مانند آقاي مهدوي كني نيز وجود دارد كه از نظر ما بدون انتقاد نيست.

وي در ادامه انتقاد صريح خود از فدايي گفت: آقاي فدايي امتحان خوبي پس نداده ايد؛ زيرا رفتيد با كساني وحدت كرديد كه در سال 84 به هاشمي راي دادند و در سال 88 نيز نتوانستند از احمد نژاد دفاع كنند.

فدايي در پاسخ به سوال انتقادگونه اين دانشجو پاسخ داد: ابتدا از شما بايد بپرسم آيا به وجود دشمن اعتقاد داريد يا نه و از نظر شما دشمن توهم است يا واقعيت؟

وي با بيان اينكه از جانب ما، دشمن هم به نظام سلطه، هم فتنه و هم باند انحراف اطلاق مي‌شود، گفت: اگر معتقد به وجود دشمن باشيد آيا فكر مي‌كنيد آنها هيچ برنامه‌اي براي انتخابات ما نخواهند داشت؟

نايب رئيس كميسيون اصل 90 با بيان اينكه ما حق نداريم حمل به وجود دشمن كنيم و بعد بگوييم برنامه‌اي عليه ما نخواهد داشت، گفت: اين ساده‌انگاري است كه بگوييم آنها در راستاي ضربه زدن به ما تلاش نمي‌كنند.

اين عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه اين نگاه كه دشمن مي‌تواند عليه ما برنامه‌ نداشته باشد، باعث ايجاد فاصله و شكاف شده است، گفت: يعني اينكه همان كساني را كه ما دشمن مي‌دانيم از مدت‌ها پيش اعلام كرده اند كه براي مجلس پاي كار مي‌آيند و بيش از 600 نفر را پاي كار مي‌آوردند و برنامه ريزي كرده اند و به طور رسمي اعلام كردند كه براي مجلس آينده برنامه دارند.

وي با بيان اينكه از نظر ما جريان انحرافي در صدد انحراف انقلاب از مسير اصلي و آرمان‌هاي آن است، گفت: انحراف از سياست هاي بين المللي، فرهنگي و اجتماعي نظام مد نظر آنهاست و تلاش مي‌كنند از مسيرها و روش‌هاي مختلفي اين انحراف را شكل دهند.

اين نماينده مجلس با بيان اينكه بخشي از دشمن را نيز جريان فتنه تشكيل داده است، خاطرنشان كرد: آن طرف قضيه نيز جريان فتنه است كه با شعارهاي اصلي انقلاب زاويه دارد.
 
فدايي با بيان اينكه فتنه براي انتخابات برنامه داشت، افزود: ‌آنها درون خودشان جمع بندي كردند و يك سال روي اين مسئله وقت و زمان گذاشتند و چند خط را دنبال كردند؛ يكي خط تحريم بود كه انتخابات را به كل تحريم كنند كه اين مسئله باعث خروج آنها از عرصه سياسي كشور مي‌شد و خط ديگر نيز آمدن درون نظام اما به طور مستقل بود كه براي اين مسئله نيز درصدد پيوستگي به برخي از اصولگرايان و ائتلاف با آنها بودند كه به تدريج اين برنامه نيز از سوي آنها مفيد تشخيص داده نشد و در نهايت به اين نتيجه رسيدند كه اگر در انتخابات شركت كنند و راي نياورند هم در داخل و هم در بين حاميان خارجي خود جايگاهي نخواهند داشت.

وي تاكيد كرد: آنها معتقدند اگر بيش از 30 درصد از مردم در انتخابات شركت كنند، تمام شعارهاي آنها زير سوال مي‌رود و اگر در انتخابات بيايند و برنده نشوند، ديگر جايگاهي در نزد حاميان خود نخواهندداشت.

اين عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه در نهايت، فتنه نه انتخابات را تحريم كرد نه مشاركت گسترده‌اي در انتخابات داشت، تصريح كرد: آنها به اين نتيجه رسيدند كه اشخاص دست دوم و دسته سوم خود را به طور مستقل وارد عرصه انتخابات كنند كه اگر آنها راي آوردند منصوب به گروه فتنه و به نوعي از نظر آنها در بين مردم جايگاه خواهند داشت و اگر هم راي نياورند كه تنها نيروي دست دوم و سوم آنها محسوب مي‌شوند.

فدايي در پاسخ به انتقاد ديگر اين دانشجو در خصوص وجود اشخاصي با چهره‌هاي منفور در بين مردم و در جمع روحانيت مبارز و اينكه پرچم وحدت جبهه متحد زير علم اين تشكل روحاني گفت: شما نبايد كساني را كه در فتنه سكوت كردند و يا موضع نادرست گرفتند را با آقاي مهدوي كني كه نه تنها سكوت كرد بلكه هزينه داد را يكجا زير يك پرچم جمع‌ كنيد.

وي با بيان اينكه آقاي مهدوي كني كجا و ديگران نيز كجا گفت: در مقام ايشان و جامعه مدرسيني كه امام (ره) آن را پشتيبان نظام و ولايت دانسته اند، نبايد با موضع‌گيري‌هاي نادرست خدشه وارد شود.

اين نماينده مجلس تأكيد كرد: ما نبايد براي نوع موضع گيري آقاي مهدوي كني و امثال ايشان همان حسابي را باز كنيم كه براي همان اشخاصي كه شما نام برديد باز كرده ايم.

فدايي افزود: شخصيت كل جامع مدرسين درست است و ما با كساني وحدت كرده ايم كه بازوان امام و ياران انقلاب بودند؛ دو تشكلي كه مورد اعتماد امام خميني (ره) يودند و رهبري و مراجع براي آنها جايگاه خاصي قائل‌اند.
 
وي تاكيد كرد: ما اين اشخاص را با بعضي از آنها كه شما نام برديد، يكي نمي‌دانيم و اين افراد مورد نظر شما مدت‌هاست كه در جلسه جامع روحانيت مبارز نيز شركت نمي‌كنند.

اين عضو جبهه متحد اصولگرايان در پاسخ به سوال دانشجويي ديگري مبني بر اينكه من احساس مي‌كنم اين راهي كه جبهه متحد در انتخابات اخير مي‌رود يك بار ديگر در مجالس قبل تكرار شده است و آيا از كاركرد مجلس هشتم راضي بوده ايد يا نه و سوال ديگري مبني بر اينكه درمورد برخي افراد شاخص جبهه پايداري مانند آقاتهراني، من نمي‌توانم باور كنم شما آقاي باهنر را در ليست خود قرار داديد اما اسم ‌ايشان را در ليست خود جاي نداديد، پاسخ داد: من به عنوان يك نماينده از عملكرد مجلس هشتم چندان راضي نيستم.

فدايي با اشاره به شكل گيري جبهه متحد اصولگرايان گفت: آقاي محصولي از طرف آقاي احمدي نژاد براي مديريت مجلس هشتم، آقاي حداد عادل را معرفي كردند؛ اما در صحنه اجرا و عمل آقاياني كه به نوعي حاميان دولت بودند و امروز برخي از آنها در جبهه پايداري وجود دارند بعد از تشكيل رئيس فراكسيون اصولگرايان در چرخشي عجيب با هم به تفاهم رسيدند كه آقاي لاريجاني به عنوان رئيس مجلس انتخاب شود.

وي با تأكيد بر اينكه ما اين كار را درست نمي‌دانستيم و به سرعت نيز كساني كه دست به چنين اقدامي زدند متوجه اشتباه خود شدند، گفت: اين مسئله خسارت‌هاي را براي ما به همراه داشت كه طي اين چند سال همه شاهد بوديم و حتي خود اين اشخاص نيز در اين بين زجر كشيدند؛ زيرا ما مي‌توانستيم عاقلانه‌تر عمل كنيم.

اين نماينده مجلس در پاسخ به سوال ديگر اين دانشجو پاسخ داد: ما در جمعيت ايثارگران ليستي را ارائه كرديم كه بيشتر اشخاصي كه اكنون در ليست جبهه متحد هستند، در آن نبودند.

فدايي با تأكيد بر آنكه در جلسه شوراي مركزي چندين بار من و آقاي زاكاني عنوان كرديم كه ما را از ليست خارج كنند و چند نفر ديگر را وارد ليست نمايند و پيشنهادمان نيز آقاي زارعي و آقاتهراني بود، گفت: اما آنها قبول نكردند و اين مسئله قبل از زماني بود كه بحث وجود جبهه پايداري به صورت جدي مطرح شود.

وي در پاسخ به سوال ديگري از دانشجويان در خصوص تأمين منابع مالي جبهه اصولگرايان و شايعه مبني بر دست داشتن و همكاري شهرداري و آقاي قاليباف در تبليغات جبهه متحد اصولگرايان گفت: اساس فعاليت احزاب از نظر فضاي سياسي كشور ما همواره دچار مشكل است؛ زيرا اگر احزاب كار اقتصادي كنند، مردم مي‌گويند كه آنان كار سياسي را بنا كرده اند كه الان پول دريافت كنند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان افزود: در جبهه متحد، هر كسي متحد شد تا هزينه‌اي را براي تبليغات خود پرداخت كند.

فدايي با تأكيد بر اينكه تبليغات جبهه متحد اصولگرايان با ديگر تشكل‌ها و گروه هاي قابل مقايسه نيست، گفت: اگر شخصي سمتي در  جبهه دارد و از طريق بيت المال هزينه براي تبليغات كند، از نظر شرعي و اخلاقي كار حرامي را انجام داده است.

وي تاكيد كرد: آقاي قاليباف به دليل داشتن سهم در اين گروه، حتما هزينه خود را پرداخت كرده است.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه در هزينه هاي تبليغاتي جبهه متحداصولگرايان مانند مجلس هشتم عمل شده است، گفت: در شوراي مركزي جبهه تصويب شد كه يك ريال از بودجه‌اي كه صرف تبليغات مي‌شود خلاف قانون و شرع نبايد باشد و دوم اينكه براي تخريب ديگران و به خصوص اصولگرايان در آن به كار نرود؛ زيرا برخي هستند كه سندسازي مي‌كنند و جعل مي‌كنند.

فدايي با بيان اينكه سازمان توزيع تبليغات توسط جبهه پيروان خط رهبري، سازماني شخصي است، گفت: توزيع تراكت‌هاي جبهه متحد اصولگرايان در 22 بهمن ماه، كه توسط اين اشخاص انجام گرفته، سناريويي بيش نبوده است.

وي در پاسخ به سوال دانشجويي ديگر مبني بر اينكه شما دايره اصولگرايي را به حدي گسترده كرديد كه اشخاصي مثل بادامچيان و باهنر در آن جاي مي‌گيرند اما آقاتهراني در آن جاي نمي‌شود، گفت: اعتقاد ما اين است كه كساني كه در فتنه سال گذشته موضع گيري‌هاي نادرستي داشتند و دير موضع گرفتند و درست موضع نگرفتند را با اشخاص ديگر گروه يكي نمي دانيم.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با تأكيد بر اينكه اينجا نمي‌توان برخي از حرف‌ها را مطرح كرد، گفت: بعضي از اشخاص در اينجا تخريب مي‌شوند و يا فرايند وحدت در اين صورت زير سوال مي‌رود.

فدايي با بيان اينكه نگاه رهبري استفاده از ظرفيت‌هاي عمومي براي پيشرفت كشور است، گفت: نگاه ايشان خط‌كشي شده نيست، به اين صورت كه اين فرد در طرح خط كشي قرار دارد و آن فرد، آن سمت ديگر؛ ما بايد آرمان‌هاي خود را حفظ كنيم و واقعيت ها را نيز بايد بسنجيم و طبق واقعيت‌ها تصميم بگيريم؛ زيرا واقع گرايي بدون آرمان‌خواهي يا آرمان‌خواهي بدون واقع گرايي نتيجه انحرافي خواهند داشت.

وي با بيان اينكه بايد دست به دست هم دهيم و از اين شرايط عبور كنيم، گفت: اينها در مرحله عمل چندان وجود ندارد و شاهديم در صحنه عمل ظرفيت اصولگرايان صرف خراشيدن يكديگر مي‌شود و اين اشتباه است زيرا از اين ظرفيت دشمنان ما كه انحراف، فتنه و استكبار هستند، سود مي‌برند و بايد تلاش كنيم ظرفيت‌هاي خود را بالا ببريم.

اين نماينده مجلس در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به فرايند شكل گيري وحدت توسط آقاي احمدي نژاد و حاميان او گفت‌: آن زمان حاميان دولت معتقد بودند كه هر كسي كه دولت از آن حمايت كند، ملت هم به آنها راي مي‌دهد؛ ما به آنها گفتيم بايد دست به دست هم دهيم تا موفق شويم و پس از ايجاد مكانيزم 8+7 منشور اصولگرايان تصويب شد و در اين زمان دوستان ديگري خارج از دولت عنوان كردند كه هر كسي را كه ما حمايت كنيم مردم به آنها راي مي‌دهند ما به‌ آنها نيز همان پاسخ را داديم و گفتيم بايد دست به دست هم دهيم.

فدايي با بيان اينكه اصولگرايان براي انتخابات شوراي شهر در سال 85 شش ماه قبل با يكديگر جلساتي را تشكيل مي‌دهند، گفت: همان زمان جبهه پيروان خط امام و رهبري عنوان كرد كه ما ليست ارائه مي‌دهيم و برنده مي شويم و به اين ترتيب سه ليست براي شوراي شهر تهران از جانب اصولگرايان ارائه شد و در نهايت شاهد حضور چهار نفر از اصلاح طلبان در اين شورا بوديم.

وي با بيان اينكه تاريخ نشان مي‌دهد كه هر كجا كه ما اختلاف پيدا كرديم بازنده شديم، گفت: قدر مطلق آرا در تهران را اگر واحد 100 فرض كنيم، در اين آرا 50 راي براي اصولگرايان و 50 راي ديگر شامل سلايق ديگر و غير اصولگرا مي‌شود.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه اگر سبد 50 راي اصولگرايان را بشكنيم قطعا تعداد آنها نصف سلايق ديگر مي‌شود، گفت: ما اين مسئله را در انتخابات گذشته داشتيم و مصاديق آن را نيز ديده‌ايم.

فدايي با بيان اينكه مدل وحدت، مدلي تعريف شد كه در آن اعضاي جبهه پايداري نيز بودند، گفت: ما چاره‌اي نداريم جز اينكه وحدت را رعايت كنيم.

وي با اشاره به شكل‌گيري جبهه پايداري گفت: وقتي اين آقايان خواستند اعلام موجوديت كنند به آنها گفتيم حركت شما موازي كاري در كنار اصولگرايان نباشد كه آنها نيز عنوان كردند كه ما ليست ارائه نمي‌دهيم و فقط مي‌خواهيم كار گفتماني انجام دهيم كه بعد به مرور حرف هاي جديدي زده شد و بحث حاكميت ساكتين فتنه در اصولگرايان مطرح شد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه قرار شد آنها يك نفر را در هيئت داوري، دو نفر را در هيئت اجرايي و يك نفر هم مرضي الاطراف در جبهه متحد داشته باشند، گفت: اگر وحدت از درون شكل مي‌گرفت به نتايج خوبي دست مي‌يافتيم؛ هرچند سلايق و ديدگاه‌هاي مختلفي مطرح شد.

فدايي با بيان اينكه نمي‌توانيم وحدت كنيم به شرطي كه همه نظر ما را قبول داشته باشند، گفت: ما بايد بر روي شاخص‌ها و معيارها به نتيجه برسيم و تضيعف يكديگر هيچ عايد‌ي براي جبهه اصولگرايي ندارد و چه مصلحتي است در اينكه به يكديگر چنگ زنيم.

وي گفت: ما گاهي اوقات از پاسخ برخي از دوستان خود نيز قانع نمي‌شويم اما اين عدم اقناع باعث نمي‌شود به صورت يكديگر چنگ بزنيم و در كنار هم براي رسيدن به آرمان‌ها نايستيم.
پربازدیدترین آخرین اخبار