تجمع 99 درصدي‌هاي اوكلند عليه سركوب‌گري‌هاي پليس
کد خبر:۱۷۴۰۴۴

تجمع 99 درصدي‌هاي اوكلند عليه سركوب‌گري‌هاي پليس

بعد از گذشت مدت‌ها از شروع جنبش وال‌استريت در آمريكا، تعداد زيادي از معترضان در اوكلند در اعتراض به نحوه برخورد پليس در خيابان‌ها تجمع كردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تي وي، معترضان به سياست هاي اقتصادي دولت آمريكا كه به 99 درصدي ها معروف هستند، بار ديگر به خيابان هاي اوكلند آمدند تا در اعتراض به نحوه برخورد پليس در اين شهر بندري تظاهرات كنند.

با وجود سركوبگري هاي گسترده پليس، بيكاران و كارگران اتحاديه هاي مختلف كارگري روز گذشته با حضور در تظاهرات، رفتار پليس را به چالش كشيدند.

گفته مي شود در اوايل سال ميلادي جديد، پس از آن كه كمپ معترضان توسط پليس برچيده شد، معترضان شكايتي را عليه پليس اوكلند آماده كردند تا توسط مراجع قضايي مورد پيگيري قرار گيرد.

اين در حالي است كه  پليس آمريكا طي ماه هاي اخير تعداد زيادي از معترضان جنبش وال استريت را دستگير كرده است.

لازم به ذكر است، جنبش وال استريت در سال گذشته ميلادي در نيويورك و در اعتراض به سياست هاي اقتصادي دولت آمريكا و سيستم سرمايه داري شكل گرفت و كم كم به سراسر آمريكا و حتي كشورهاي ديگر منتقل شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار