اگر شورای نگهبان را قبول ندارید چرا کاندیدا شدید/ دو فراری اختلاس اخير منسوب به دولت هاشمی هستند
کد خبر:۱۷۴۳۹۸
بذرپاش در مناظره با علي عسگري در دانشگاه تهران:

اگر شورای نگهبان را قبول ندارید چرا کاندیدا شدید/ دو فراری اختلاس اخير منسوب به دولت هاشمی هستند

عضو جبهه متحد اصولگرايان گفت: جای این سوال وجود دارد که چرا هاشمی رفسنجاني دانشگاه آزاد را ول نمی‌کند و از آن بیرون نمی‌رود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهرداد بذرپاش عصر امروز در مناظره انتخاباتی که با حضور حجت‌الاسلام تیمور علی عسگری، عضو جبهه مردم‌سالاری در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به اینکه امیدواریم همه ما با هدف افزایش بصیرت دانشجویان در مناظرات شرکت کنیم، خاطرنشان کرد: گفتن این امر که آمده‌ایم تا ما ببریم در فلسفه اسلامی جایی ندارد، همه چیز دست خداست.
 
وی به شرایط کشور اشاره و با بیان اینکه هر دوره انتخابات شرایط خاص خود را داشته است، افزود: ما باید رفتارها و راهبرد خودمان را حسب شرایط داخلی و خارجی بنا کنیم.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان با بیان اینکه باید از گذشته و مسیر موجود به سمت وضعیت مطلوب حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: ما باید از تجارب و ضعف‌های گذشته تجربه بگیریم چرا که ما ملتی رو به جلو هستیم و اگر لحظه‌ای از آرمان‌های مان فاصله بگیرم دچار انحراف می‌شویم.
 
بذرپاش با بیان اینکه گاهی برنامه خوب است اما استراتژی و برنامه به خوبی اجرا نمی‌شود، افزود: البته با وجود ضعف‌هایی که داریم دنیا امروز روی ما حساب باز کرده چرا که يك الگو برای بسیاری از کشورها هستیم.
 
وي در ادامه تصريح كرد: باید مجلس ایده‌آل تشکیل دهیم.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان ادامه داد:  با توجه به بیداری اسلامی و وارد شدن نسل سومی‌ها به حوزه مدیریت کشور تا چند سال آینده، اهمیت مجلس نهم دوچندان می‌شود.
 
بذرپاش با اشاره به اینکه ما نباید حتما مثل گذشته رفتار کنیم، بیان داشت: باید مدل جدیدی را برای اداره کشور داشته باشیم.
 
ما باید از مجلس ششم، هفتم و هشتم درس بگريم
 
وی اضافه کرد: ما باید از مجلس ششم، هفتم و هشتم درس بگیریم برای اداره بهتر مجلس نهم.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان خطاب به حجت‌الاسلام عسگری که از وی سوالات متعددی را پرسیده بود مبنی بر اینکه رابطه شما با دولت چگونه است آیا منتقد دولت هستید یا حامی دولت گفت: اگر شما از رئیس‌جمهور سوال دارید سوالتان را از خود وی بپرسید مثل دوستتان عمل نکنید تحمل کنید تا من صحبت‌هایم تمام شود.
 
ما پای اشتباه یکی نمی‌ایستیم
 
بذرپاش در پاسخ به سخنان عسگری مبنی بر اینکه چگونه ممکن است که شما که با مجموعه احمدی‌نژاد همراهی کرده‌اید و بهره‌ای از قدرت برده‌اید حال که این تشت قدرت از بام سرازیر شده چرا ژست انتقاد به خود می‌گیرید و این چه نحوه چرخش و گردش از مواضع سیاسی شماست گفت: ما قبیلهٔ اي رفتار نمی‌کنیم و پای اشتباه یکی نمی‌ایستیم.
 
مرکز تشخیص مصلحت درست کرده‌اید و هر کدامتان را بیرون می‌ریزند آنجا جمع می‌شوید
 
وی ادامه داد: مثل شما نیستیم که مرکز تشخیص مصلحت و مرکز تحقیقات درست کرده‌اید که هر کدامتان را بیرون می‌ریزند آنجا جمع می‌شوید، منش بچه های انقلاب این گونه است که تعصبی‌وار پای کسی نمی‌ایستند.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان خطاب به عسگری گفت: اگر من منصوب به احمدی‌نژاد هستم شما هم منصوب به هاشمی هستید.
 
بذرپاش خطاب به علی عسگری که از متصدیان برنامه به خاطر گنجاندن مشاور اکبر هاشمی رفسنجانی انتقاد کرد بود، گفت: چرا نگران هستید که به شما بگویند مشاور یا معاون هاشمی هستید.
 
برادر کوچک بنده لیسانس گرفت اما هنوز درس مهدی هاشمی تمام نشده است
 
وي با اشاره به فرار هاشمی از کشور گفت: برادر کوچک بنده لیسانس گرفت اما هنوز درس مهدی هاشمی تمام نشده است.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان تاکید کرد: در دولت هاشمی در غایت کلمه رانت در اقتصاد ایجاد شد.
 
بذرپاش با اشاره به اینکه ضعیف‌کشی و انحصار در دولت هاشمی بود، گفت: این امر در دوران خاتمی نیز ادامه یافت.
 
وی خطاب به عسگری گفت: اگر هاشمی را قبول ندارید بگویید.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان در خصوص اظهارات عسگری مبنی بر تشکیل کمیسیون ملی انتخابات گفت: مملکت شورای نگهبان دارد و شما از طریق همین شورای نگهبان تایید صلاحیت شدید و چرا در خصوص کمیسیون ملی انتخابات با سازمان منافقین در یک ردیف قرار گرفته‌اید.
 
اگر شورای نگهبان را قبول نداشتید چرا کاندیدا شدید
 
بذرپاش خطاب به عسگری گفت: اگر شورای نگهبان را قبول نداشتید چرا کاندیدا شدید و کمیسیون ملی انتخابات یعنی شورای نگهبان را قبول ندارید.
 
وي در ادامه با اشاره به اینکه چرا شما از 3000 میلیارد تومان دانشگاه آزاد دل نمی‌کنید، گفت: اموال دانشگاه آزاد اموال عمومی است.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان خطاب به علی عسگری گفت: موضع خود را صریحاً در مورد دانشگاه آزاد اعلام کن.
 
چرا هاشمي دانشگاه آزاد را ول نمی‌کند؟
 
وي افزود: هاشمی چه چیز در دانشگاه آزاد دارد و چرا شما به عنوان مشاور به هاشمی مشاوره را نمی‌دهید که چرا دانشگاه آزاد را ول نمی‌کند و از آن بیرون نمی‌آید.
 
بذرپاش خطاب به علی عسگری گفت: بدون فرافکنی پاسخ بده و موضع خود را مشخص کن و بگو که در دانشگاه آزاد خبط و فساد صورت گرفته است.
 
دو فراری اختلاس اخير منسوب به دولت هاشمی هستند
 
عضو جبهه متحد اصولگرايان گفت: دو نفر فراری اختلاس 3000 هزار میلیاردی منسوب به دولت هاشمی رفسنجانی هستند و سردمدار حمایت از هاشمی بودند که یکی از این افراد آن زمان مدیرعامل یک بانک دیگر بود.
 
مملکت قحط الرجال نیست
 
وي گفت: نباید این گونه تصور شود که آسمان سوراخ شده و از آسمان فقط جاسبی پايين آمده كه توانایی مدیریت این دانشگاه را دارد، مملکت قحط الرجال نیست.

بذرپاش ادامه داد: ما خطاب به هاشمی می‌گوییم که نگران نباشد وضع دانشگاه آزاد خراب نمی‌شود.

عضو جبهه متحد اصولگرايان مجددا خطاب به عسگری گفت: دانشگاه آزاد چه موضوعیتی دارد که از آن دل نمی‌کنید.

وی ادامه داد: ما که هر جا می‌رویم راحت بیرون می‌آییم و این حقانیت بچه‌های انقلاب را نشان می‌دهد اما شما هر جا می‌روید راحت بیرون نمی‌آیید.

بذرپاش با اشاره به اینکه همان مجرایی که جاسبي را رئیس دانشگاه آزاد کرد همان مجرا می‌گوید که دیگر وی نباشد، خاطرنشان کرد: حدود 6 تا 8 ماه هیئتی جهت گفت‌وگو با هاشمی رفسنجانی می‌رفت و می‌آید اما هاشمی حکم ریاست جدید را امضا نکرد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به پیغام جاسبی به میرزاده مبنی بر اینکه من در خدمت شما هستم اشاره کرد و افزود: ما خطاب به این آقا می‌گوییم شما در خدمت انقلاب باش و هر وقت که خواستند بمان و هر وقت که نخواستند نمان در مکتب ما شیعه مسئولیت چیزی جز زحمت نیست.
 
اردشیر امیر ارجمند، مجتبی واحدی و رجبعلی مزروعی جلساتی را با منافقان داشتند

وی به اتاق فکر فتنه در خارج از کشور اشاره و خاطر نشان کرد: اردشیر امیر ارجمند، مجتبی واحدی و رجبعلی مزروعی جلساتی را با منافقان داشتند که این منافقان کسانی هستند که جوانان ما را کشتند.

بذرپاش اضافه کرد: در این جلسه فدائیان خلق یا همان منافقان این آقایان را محاکمه کردند که چرا شما از آقای هاشمی در مجلس ششم دفاع نکردید سوال ما اینجاست که آیا واقعا مدافعان خلق باید فدائیان خلق باشند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به اینکه اکبر گنجی، تاج‌زاده و محمدرضا خاتمی چه بلاها که سر خاتمی آورند، افزود: حال همین افراد شدند سینه‌چاک خاتمی.
 
شما نان به نرخ روز می‌خورید

وي خطاب به علی عسگری گفت: شما نان به نرخ روز می‌خورید که هر کس با شما باشد شما هم با آن هستید.

بذرپاش ادامه داد: مجلس ششم و دوم خردادی‌ها همان کسانی هستند که عالی جناب سرخ‌پوش را نوشتند که همان زمان هم بچه‌های انقلاب از هاشمی دفاع کردند.
 
 هاشمی با فدائیان چه ارتباطی دارد که آن‌ها از ایشان حمایت می‌کنند؟

عضو جبهه متحد اصولگرايان ادامه داد: سوال اینجاست که مگر هاشمی با فدائیان چه ارتباطی دارد که آن‌ها از ایشان حمایت می‌کنند به نظر شما سوال برانگیز نیست همان افرادی که کاری کردند که هاشمی که نفر سی‌ام در انتخابات شده بود مجبور به استعفا شده بود اکنون از وی حمایت می‌کنند.

وی اضافه کرد: بدانید اگر بچه انقلاب‌ها زمانی از احمدی‌نژاد روی‌گردان بشوند حتما به شما روی نخواهند آورد هر کس هم در جبهه انقلاب کند ما با آن‌ها تعارف نداریم.
 
بذرپاش خطاب به عسگری گفت؛ پاسخ ما را بده که عسگری گفت هر چه می‌خواهد دل تنگ بگو.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با بیان اینکه چرا علی‌رغم احضاریه که دستگاه قضا برای مهدی هاشمی صادر کرده، وی در دادگاه حضور نمی‌یابد گفت: مهدی هاشمی اگر کاری نکرده بیاید و بگوید که کاری نکرده‌ام.

وی به نامه بدون سلام و والسلام هاشمی اشاره و خطاب به عسگری خاطرنشان کرد: شما که از نزدیکان هاشمی هستید آیا به وی مشورت دادید که این نامه کار غلطی است.

بذرپاش خطاب به عسگری افزود: کارهایی که شما کردید اعتماد مردم را سلب کرد، تجلی پدیده رانت در دوران شما شکل گرفت.
 
شما به دنبال رئیس‌جمهور کردن کرباسچی بودید

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به اینکه پدیده‌ای به نام رانت در شهرداری تهران در دوران اصلاحات شکل گرفت افزود: شما به دنبال رئیس‌جمهور کردن کرباسچی بودید.

وی ادامه داد: لذا اگر شما از رانت صحبت کنید مردم به حرف شما گوش نمی‌دهند.

بذرپاش ادامه داد: باید بگویید فلسفه تشکیل کارگزاران چه بود آیا به شهروند درجه دو و سه قائل بودند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان اضافه کرد: شما قائل به تفکری هستید که جوانان را تهدید می‌پنداشت.

وي در خطاب به عسگری که به پرونده اول در زاگرس خودرو اشاره می‌کرد گفت: ‌اگر شما از بنده تاکنون پرونده داشتید قطعا آن را تاکنون منتشر می‌کردید.
 
‌وطن‌امروز صداقت‌نامه است

بذرپاش خطاب به عسگری که وطن امروز را فحش نامه خطاب کرد گفت: ‌وطن‌امروز صداقت‌نامه است اما چون علیه هاشمی حرف می‌زند شما آن را فحش نامه می‌دانید.

عضو جبهه متحد اصولگرايان خطاب به عسگری که می‌گفت شما از سازمان ملی جوانان به سایپا رفتید گفت: من اول سایپا بودم و آن هم مربوط به سه سال پیش بود.

وی با اشاره به اینکه در این کشور حدود 53 روزنامه منتشر می‌شود خطاب به عسگری که می‌گفت هزینه روزنامه وطن‌امروز را از کجا می‌آورید، افزود: هزینه وطن امروز را از همان جا می‌آوریم که روزنامه آفتاب، آفتاب یزد، آرمان، همبستگی، مردم‌سالاری، شرق و اعتماد می‌آورد.

بذرپاش ادامه داد: بنده یک فرزند شهید هستم و پدر من جانش را به خاطر مردم از دست داد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به اینکه محل ارتزاق روزنامه‌اش کاملا مشخص است، افزود: ساختمان روزنامه وطن امروز 5 طبقه اجاره‌ای و در خیابان انقلاب قرار دارد.

وی ادامه داد: در ضمن اگر ما از دولت بگیریم منبع ما مشخص است شماها که در دولت نیستند آیا از خارج از کشور می‌گیرید؟

بذرپاش خطاب به عسگری گفت:‌شما وصل به دولت هستید و طرفداران شما 30 سال در صنعت خودروی کشور حضور داشتند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان ادامه داد: در صنعت خودرو اکثرا تکنوکرات‌ها بودند که نهایت قدرت آن‌ها تولید تندر90 بود ما در سایپا خودروی مینیاتور را که امروز به تیبا تغییر نام یافته است تولید کردیم.

وی اضافه کرد: نهایت ژست مدیریت تکنوکرات‌های شما قرارداد ترکمن چای تندر 90 بود.
 
پیام مردم را در سال 84 و 88 دریافت کنید

بذرپاش خطاب به عسگری گفت: پیام مردم را در سال 84 و 88 دریافت کنید.

وي در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه شبهه موجود در مدرک است برای چیست، گفت: به بنده لیسانسم را از دانشگاه شریف گرفتم و فوق‌لیسانس خود را نیز از دانشگاه علامه‌طباطبایی دریافت کردم و قطعا اگر می‌دانستم که شما سوال می‌کنید مدرکم را با خودم می‌آوردم.

عضو جبهه متحد اصولگرايان در خصوص اختلاس 3000 میلیاردی گفت: باید با هر کس در هر مقامی که در این اختلاس دست داشته برخورد شود.

بذرپاش از جنبش دانشجویی خواست که پیگیری کند که نه تنها این اختلاس بلکه هر وضعیت هر ستاد مالی روشن شود.

وی با اشاره به اینکه زاگرس خودرو ربطی به ما ندارد، بیان داشت: زاگرس خودرو نماینده فروش پروتون در داخل ایران است که اخیرا در لرستان راه‌اندازی شد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان مجددا در خصوص سوال دانشجویی مبنی بر درآمد روزنامه وطن‌امروز از کجاست، گفت: این روزنامه با مجاهدی که بچه‌ها انجام دادند و اعتقادی خواستند که در جبهه انقلاب کاری انجام دهند درآمد، روزنامه نیز از سه طریق یک از طریق فروش، دوم از طریق درآمدهای آگهی‌ها و سوم یارانه وزارت ارشاد اداره می‌شود.

بذرپاش با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ ارتباطی با دولت ندارم، گفت: در روزنامه نیز حداقل حقوق و پرداختی را به خبرنگاران روزنامه می‌دهیم اگر پسر رئیس‌جمهور غیرقانونی در کیش تدریس می‌کند باید با آن برخورد شود.

وي خطاب به عسگری بیان داشت: شما نگران حضور حداکثری نباشید حتما مشارکت بالا خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار