دعوت اعضاي كانون دانشگاهیان ایران اسلامی از مردم براي مشاركت حداكثري در انتخابات
کد خبر:۱۷۴۴۶۵

دعوت اعضاي كانون دانشگاهیان ایران اسلامی از مردم براي مشاركت حداكثري در انتخابات

بيش از يك هزار عضو کانون دانشگاهيان ايران اسلامي با صدور بيانيه‌اي مردم را براي مشاركت پرشور و حداكثري در انتخابات دعوت كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، متن بيانيه كانون دانشگاهيان ايران اسلامي در خصوص دعوت از مردم براي مشاركت حداكثري در انتخابات به شرح ذيل است:
 
انقلاب بزرگ اسلامی ایران با رهبری هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) و با الهام از اندیشه های ناب اسلامی، جلوه ای از نور و حقانیت اسلام عزیز را بر جهان تاباند و بیداری اسلامی را پایه ریزی کرد و الگویی را برای مستضعفین و محرومین جهان شکل داد که نشانه های آن در کشورهای منطقه خود را متجلی کرده است.
 
جمهوری اسلامی ایران با گذشت 33 سال از عمر بابرکت خود که با اشارت های امام راحلمان و پس از آن با تدبیر امام خامنه ای (مدظله) که همچون پدری صالح این کشتی الهی را تا به اینجا رسانیده است، حتي گامی از آن آرمان های والا عقب نگذاشته و این برآیند عمق نهادینگی آرمان های اسلامی در جان و دل انقلابیون دیروز، جوانان امروز و دلسوزان واقعی نظام است.
 
با ورود به دهه چهارم انقلاب اسلامی فصل دیگری از کتاب زرین این انقلاب به رخ جهانیان کشیده شد و آن پیشرفت های چشمگیر ایران اسلامی در زمینه های متعدد علوم پایه، علوم فنی و مهندسی، پزشکی، علوم انسانی اسلامی، انرژی هسته ای و اقتدار بین المللی است که با دست توانگر متخصصان ایران و دست پروردگان مکتب خمینی (ره) و با رهنمودهای رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه ای (مدظله) بدست آمد. 
 
امسال در حالی سی و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی را آغاز می کنیم که در حساس ترین و البته پربارترین شرایط در دهه های گذشته قرار داریم؛ موج مخالفت ها و تهدیدهای پوشالی استکبار با ملت شریف ایران و انقلاب اسلامیشان رو به فزونی است؛ تهدیدهایی که نتیجه ای جز ناکامی برای آنان ندارد؛ زیرا بصیرت و شجاعت ملت ایران در 30 سال گذشته برای همیشه در تاریخ کهن این مرز و بوم به ثبت رسیده است.
 
از این رو نتیجه این همه تلاش از سوی بیگانگان برای انزوای ایران، چیزی جز ذلت و بی آبرویی ندارد. از طرف دیگر همین بصیرت و شجاعت این ملت بزرگ و ثبت وقایع بزرگی نظیر 9 دی ماه و حضور باشکوه در 22 بهمن، اتمام حجتی بود با فتنه گران و منحرفان مبانی و گفتمان انقلاب اسلامی و به مثابه بیمه شدن ایران اسلامی در برابر هر فتنه ای که از سوی خارج نشینان و دنباله های داخلی آن تدارک دیده می شود.

با آغاز سی و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی انتخاباتی دیگر در راه است. میدانی دیگر برای حضور پرشکوه و دشمن شکن ملت ایران در کارزار مشارکت سیاسی تا بار دیگر تمامی خواب های سبز و رنگین فتنه گران و اربابان مستکبرشان را پریشان و آشفته سازد؛ حضوری دیگر و بیعتی دیگر با انقلاب اسلامی که برای به ثمر رسیدن آن هزاران شهید تقدیم شده است، حضوری که صف های طولانی رای دادن را به منزله ایستادن در صف اول جبهه تلقی می کند تا با سلاح رای و انگشت اشاره، به استحکام و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی یاری رساند.
 
اما در این میان نباید از هوشیاری دشمن غافل شد؛ دشمنانی که در لباس دوست و خدمتگزار سعی در انحراف ملت بزرگ و قهرمان ایران از آرمان های انقلاب دارند، دشمنانی که از ابزارهای مردم فریب برای مبارزه با فکر و عقیده مردم استفاده می کنند تا آنان را خام هوی و هوس خود کنند، دشمنانی که با نفوذ در میان صفوف دوستان نظام، سعی در شکاف انداختن میان آنان دارند تا این دژ مستحکم اسلامی را با تردید همراه، و اهداف شیطانی خود را پیاده سازند.
 
از این رو انتخابات اسفند ماه سال جاری فرصتی دیگر برای به رخ کشیدن اراده ملت ایران به بدخواهان داخلی و خارجی است، آمریکا و متحدانش که اوج اهداف خود را در فتنه 88 دنبال می کردند، ناکام از رسیدن به مقاصد شومشان، چشم امیدی به انتخابات پیش رو دارند تا اهداف شکست خورده فتنه گران را ادامه دهند. استکبار جهانی که این روزها خود دچار بحران اقتصادی و فرهنگی است، جهت به حاشیه راندن ایران اسلامی به عنوان الگویی برای تمامی ملت های آزادیخواه از هیچ کوششی فروگزار نمی کند.
 
همچنان که در مقابله با پیشرفت های هسته ای به ترور فرزندان دانشمند برجسته این مرز و بوم و نخبگان جمهوری اسلامی ایران دست زدند تا بتوانند به زعم خود مردم را نسبت به پیشرفت ها و ارتقاي توانمندی های نظام اسلامی دلسرد کرده و آنان را از همراهی با این نظام مقدس بازدارند.

اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی بر این باورند که مدیریت هوشمندانه و داهیانه مقام معظم رهبری چتری برای همه خدمتگزاران به نظام برپا کرده که بر اساس آن گروه های سیاسی مدافع نظام اسلامی بتوانند به فعالیت سیاسی خود ادامه دهند.
 
در این راستا، کانون تکثر موجود در جریان اصولگرایی را برای رقابت سازنده مورد تايید قرار می دهد، اما مراقبت برای جلوگیری از انشقاق فکری و اصولی و تلاش به برقراري وحدت در اصول را وظیفه خود تلقی می کند.

در این مقطع از زمان که به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب، جهان وارد یک پیچ بزرگ تاریخی شده و تحولات بین المللی و منطقه ای موجود باعث گرديده که انتخابات پیش رو به عنوان حساس ترین انتخابات مجلس بعد از انقلاب اسلامی قلمداد شود، مردم در این شرایط تعیین کننده، به اتخاذ مهمترین انتخاب، تصمیم و تدبیر خود دست می زنند.
 
تحت این شرایط درک مطالبات مردم و تلاش برای پاسخگویی شایسته به آنها برای گشوده شدن یک افق روشن و دستیابی به قله های افتخار فرصتی اجتناب ناپذیر تلقی می شود تا حضور مردم در صحنه ها و عرصه های گوناگون اجتماعی و سیاسی تداوم و استمرار یابد.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این فضای حساس و سرنوشت ساز آزمونی هم برای مسئولان و فعالان سیاسی است؛ آزمونی که رعایت اخلاق، انصاف و دوری از هوس قدرت شرط پیروزی آن است.
 
در هیچ دوره ای از انقلاب نباید اخلاق را فدای منفعت های شخصی کنیم؛ زیرا اسلام عزیز که تمام آبرو و حیثیت ماست دین اخلاق و معنویت است، از این جهت که به فرموده پیامبر اعظم «انما بعثت لاتمم مكارم الاخلاق»؛ پس چه زیباست گسترش اخلاق در جامعه اسلامی را از خود آغاز کنیم.

اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی رعایت اخلاق و هوشیاری برای انتخاب نماینده اصلح را وظیفه و منش خود دانسته و تمامی گروه های درگیر در انتخابات را نیز به این مهم که با فرمایشات مقام معظم رهبری فریضه ای واجب الانجام شده است، توصیه می کند. 

جا دارد که عموم احزاب و جریان های سیاسی با پیروی از فرمایشات مقام عظمای ولایت مبنی بر رعایت اخلاق انتخاباتی و تقوای سیاسی، به برگزاری انتخاباتی پرشور کمک کنند.
 
اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به عنوان عضوی از خانواده اصولگرایی، از همه طیف ها و احزاب اصولگرا می خواهد که اصل کثرت در عین وحدت را سرلوحه خویش قرار داده و انشاالله همگان در فضایی به دور از تهمت و اهانت به تشکیل مجلسی توانمند، ولایتمدار و صاحبنظر اهتمام ورزند.

در پایان از همه اقشار خردمند و آگاه ملت بزرگ ایران دعوت می کنیم که با هدف اثرگذاری بر جریان سیاست و حکومت در جمهوری اسلامی ایران، ارتقای حیثیت ملی و منطقه ای و بین المللی ایران، بی اثر سازی دسیسه های دشمنان داخلی و خارجی این مرز و بوم و کمک به پیشرفت همه جانبه و متوازن و عدالتمندانه کشور، روز دوازدهم اسفند پای صندوق های رای، پرشور حضور یابند و گامی اساسی در راه تعیین سرنوشت خود بردارند و به افرادی رای دهند که هم تعهد و هم تخصص مورد نیاز  قوه مقننه کشورمان را دارا باشند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار