کد خبر:۱۷۴۶۶۱
یادواره علمی مرحوم حجتالاسلام ابوالحسنی (منذر)-1
رشاد: مرحوم ابوالحسنی حقيقتا به تمركز در مديريت علم آگاه بود
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه به جهتگيري ثابت و تمركز علمي مرحوم ابوالحسني اشاره كرد و گفت: وي به معني حقيقي به تمركز در مديريت علم آگاه بود؛ نمونه اين مسئله اينكه 10 جلد كتاب ايشان پيرامون شخصيت شيخ فضل الله نوري است.
به گزارش خبرنگار دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»، مراسم آيين نكوداشت مرحوم علي ابوالحسني، عصر امروز در تالار علامه جعفري پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي با حضور اساتيد، طلاب و دوستداران وي برگزار شد.
حجت الاسلام علي اكبر رشاد، رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي ضمن تسليت به بازماندگان گفت: مرحوم مُنذر همه عمر را به پاسداري از حريم اهل بيت (ع)، استقلال هويت ايران و گفتمان انقلاب اسلامي سپري كرد.
وي ادامه داد: مرحوم استاد ابوالحسني در همه آثار در مقام هشدار، انزار و بيدارگري بود؛ آثار او حقيقتا از درون پرشور او برانگيخته بود.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه ضمن تشكر از حضار، از برگزاركنندگان اين جلسه سپاسگزاري كرد و به بيان شاخصههاي متمايز شخصيت استاد ابوالحسني به جهات فكري و سيره علمي و عملي وي پرداخت.
حجت الاسلام رشاد با اشاره به هوشمندي مرحوم ابوالحسني گفت: او همواره همه عمر در رصدخانه معرفت مستقر بود و ديدهبان بيدار اوضاع فكري، سياسي و اجتماعي ايران بود.
وي در ادامه تاكيد كرد: مرحوم ابوالحسني علاوه بر هوشمندي و هوشياري، هرگز نسبت به مسائل بيتفاوت نبوده و فردي وظيفه محور بود.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه يادآور شد: مرحوم ابوالحسني به محض شناسايي وظيفه خود به وظيفه گذاري مي پرداخت؛ او به محض تشخيص خلاء، قيام به انجام وظيفه ميكرد.
حجت الاسلام رشاد در ادامه به وجه امتياز مرحوم ابوالحسني از ديگران اشاره كرد و اظهار داشت: ثبات قدم به لحاظ فكري، رفتاري و برنامه كار، امتياز اين شخصيت علمي بود.
وي در ادامه گفت: اگر خوب جستوجو كنيد، خطوطي ثابت را در افكار و آثار وي از آغازين تا آخرين يادداشت هاي او مي توان جست.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه به جهتگيري ثابت و تمركز علمي مرحوم ابوالحسني اشاره كرد و گفت: وي به معني حقيقي، به تمركز در مديريت علم آگاه بود؛ نمونه اين مسئله، 10 جلد كتاب ايشان پيرامون شخصيت شيخ فضل الله نوري است.
حجت الاسلام رشاد جوهر افكار مرحوم منذر را دفاع از حريم اهل بيت (ع) معرفي كرد و يادآور شد: وي همواره عنايت خاص به حضرت حجت داشت و در دفاع از گفتمان انقلاب و استقلال ايران همت عالي گماشت.
وي پس از بيان نكاتي پيرامون شيوه هاي تاريخ نگاري كه گذشتگان و جوانان از آن بهره ميجويند، به شيوه ابداعي مرحوم منذر اشاره كرد و گفت: شيوههاي ابداعي مرحوم منذر علاوه بر اينكه بومي بوده، عقلاني نيز هست به طوري كه اگر آن را به ارباب معرفت غير مسلمان نيز ارائه دهيم، كاملا عقلي است.؟
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه در پايان با اشاره به نگاه فلسفي و دقيق ايشان به علوم و آرا گفت: همواره جاي اين نگاه در علوم درون ديني خالي است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.