این استاد اخلاق بیان داشت: فهم مرحوم ابوالحسنی، ممتاز و کمنظیر بود و او علاوه بر بهرهمندی از تتبع و هوشمندی، از محضر اساتید قوی بهره برده بود.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام جاودان در مراسم آیین نکوداشت مرحوم ابوالحسنی که عصر امروز در تالار علامه جعفری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد به دوستی دراز مدت خود با وی اشاره کرد و گفت: بیش از سی سال پیش مرحوم منذر جوانی حدودا بیست و چند ساله بود و وقتی به منزل ما امد در سخنان خود گفت حدود 12 یا 13 هزار ساعت تا به حال مطالعه کردهام که این نشان میدهد وی تمام وقتش مشغول کار بوده است.
وی با اشاره به اینکه چند خصیصه برای رسیدن افراد به کمال لازم است، گفت: خصیصه اول هوشمندی است که هوشمندی ایشان به حدی بود که از ظاهرش آشکار بود؛ خصیصه دوم بهرهمندی از محضر استادی خوب است که مرحوم ابوالحسنی به استادی فوقالعاده به نام مرحوم آقای لنکرانی که در متن تاریخ سیاسی ایران حضور داشت دسترسی داشت؛ استادی که متن تاریخ ایران بود.
این استاد اخلاق با اشاره به اینکه مرحوم استاد ابوالحسنی به برکت استاد خود به فهم تاریخ مشروطه رسیده بود، گفت: نشانه این مسئله کتاب «پایداری ...» است که در آن نکاتی ذکر شده که مرحوم ابوالحسنی در اثر فهم فوقالعاده به ان رسیده بود.
وی در ادامه افزود: فهم مرحوم منذر، ممتاز و کم نظیر بود و او علاوه بر بهرهمندی از تتبع و هوشمندی، از محضر اساتید قوی بهره برده بود.
حجتالاسلام جاودان در پایان به خصیصه غیرتمندی مرحوم ابوالحسنی اشاره کرد و گفت: غیرتمندی از خصایص بسیار ارزشمند مرحوم ابوالحسنی بود.