کد خبر:۱۷۵۴۵۴
در همايش جايگاه اخلاق در توسعه ورزش ملي صورت ميگيرد؛
تجليل از فردوسيپور و سخنراني حجتالاسلام پناهيان
همايش اخلاق و نقش آن در توسعه ورزش ملي به همراه مراسم تجليل از نام آوران عرصه اخلاق ورزشي فردا در تهران برگزار ميشود.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، دبيرکل همايش اخلاق و نقش آن در توسعه ورزش ملي گفت: در اين همايش كه فردا در تهران برگزار ميشود، علاوه بر طرح مباحث و نظرات علمي و راهکارهاي عملي، از ورزشکاران و مديران ورزش و رسانه اي که گامهايي موثر در توسعه و ترويج اخلاق و ارزشهاي اجتماعي و فرهنگي در ورزش داشتهاند تقدير مي شود.
به گفته محمد پرورش، از بهرام افشارزاده، دبير کميته ملي المپيک به دليل حضور مستمر در عرصه ورزش و اخلاق، عادل فردوسي پور، تهيه کننده و مجري برنامه 90، بهرام شفيع، تهيه کننده و مجري برنامه ورزش و مردم، مجيد نديري، مدير شبکه راديويي ورزش، غلامحسين زمان آبادي به عنوان تلاشگران رسانه اي، امير رضا خادم، مديرعامل موسسه نسل آفتاب به دليل تلاش در جهت نهادينه سازي اخلاق در عرصه ورزش تقدير مي شود.
وي در ادامه افزود: در اين همايش از طلايه دار پهلواني، حسين رضازاده به دليل رعايت اخلاق مداري در دوران ورزشکاري و مديريت ورزشي، غلامحسين پيرواني و منصور برزگر به عنوان مربيان با اخلاق و آرش کوشا در جهت توسعه اخلاق ورزشي در ميادين، محمد صالحي به عنوان پيشکسوت خوش نام و با اخلاق عرصه داوري و دکتر حميد رضا صدر، کارشناس برتر در حوزه اخلاق ورزشي تجليل مي شود.
دبير كل همايش يادآور شد: در اين همايش، دکتر محمد حسين انصاري فرد، مدير کل روابط عمومي وزارت ورزش و جوانان، مهدي دانشفر، محقق و نويسنده ورزشي، هوشنگ نصيرزاده، کارشناس داوري و حقوقي، حميدرضا صدر، کارشناس ورزشي و دکتر عبدالحميد احمدي، رئيس انجمن ورزشي نويسان به بحث در خصوص موضوعات ورزشي و اخلاقي در فضاي امروز ورزش ايران مي پردازند.
فروزنده، معاون توسعه مديريت رئيس جمهور و رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، نامجو، وزير نيرو، تمدن، استاندار تهران، فتح الله زاده، مديرعامل باشگاه استقلال و حجت الاسلام نقويان، کارشناس اخلاقي در اين همايش سخنراني مي كنند.
لازم به ذكر است، همايش جايگاه اخلاق در توسعه ورزش ملي به ميزباني موسسه فرهنگي ورزشي آبفاي تهران برگزار ميشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰