کد خبر:۱۷۵۹۹۴
مشاور وزیر بهداشت هشدار داد:

شیوع بیماري‌های ناشی از چاقی در کشور با ادامه روند فعلی

مشاور وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آمار وضعیت چاقی ناشی از شیوه تغذیه نادرست در اکثر شهرهای کشور، بویژه در زنان نامطلوب است، گفت: این امر هشداری برای شیوع بیماری‌های ناشی از چاقی در کشور است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر حسن آقاجانی امروز در دومین دوره جایزه ملی کیفیت غذا، دارو و بهداشت ایران در سالن همایش های صدا و سیما با بیان اینکه اهمیت غذا و دارو و صنایع مرتبط با آن بسیار روشن است، گفت: در صورتی که با نگاه پیشگیرانه به سلامت توجه کنیم، قطعاً تغذیه در اولویت نخست قرار می گیرد.
 
وی افزود: با توجه به شیوع بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری‌های قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان‌ها، ‌بیماری‌های مزمن تنفسی، ‌مشکلات آلاینده‌های محیطی و آلرژی‌ها، باید به مسئله تغذیه توجه ویژه‌ای شود.
 
مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد:‌ بر اساس آخرین آمار، وضعیت چاقی ناشی از شیوه تغذیه نادرست در اکثر شهرهای کشور، بخصوص در زنان نامطلوب است و این امر هشداری برای شیوع بیماری های ناشی از چاقی در کشور مي باشد.
 
آقاجانی مسئله تغذیه را از مهمترین اولویت های وزارت بهداشت دانست و تصریح کرد: بر همین اساس ایجاد سازمان غذا و دارو از مهمترین دغدغه های وزیر بهداشت بوده که امروز محقق شده است.
 
وی با اشاره به موفقیت‌های بزرگ دارویی در کشور افزود: تا پیش از انقلاب با وجود جمعیت 32 میلیونی، 25 درصد داروی مصرفی مردم در داخل قابل تولید بود، در حالی که امروز با جمعیت 75 میلیونی ۹۶ درصد دارو‌ها توسط صنایع داخلی تولید می‌شود.
 
مشاور وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: درمان کامل و قطعی برای بسیاری از بیماری های مزمن که می‌تواند به سکته‌های قلبی و مغزی منجر شود، وجود ندارد و بیمار باید تا آخر عمر دارو مصرف کند و این مسئله توجه بیشتر به صنایع مرتبط با حوزه سلامت را جهت بالندگی جامعه نشان می دهد.
 
آقاجانی خاطرنشان کرد: تمام ظرفیت وزارت بهداشت برای سلامت مردم فقط ۲۵ درصد است و 75 درصد دیگر مربوط به عوامل خارج از اختیار وزارت بهداشت بوده و این امر حاکی از نقش صنایع دیگر در ارتقای سلامت جامعه است. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار