غزه تاوان عزت مسلمين را ميدهد
سجاد شريعتي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، اظهار داشت: غزه نه تنها نماد مقاومت فلسطين، بلكه نماد مقاومت جهان اسلام در مقابل جهان كفر و خط مقدم اين جهاد عظيم است.
وي همچنين با تاكيد بر اينكه موج بيداري اسلامي در جهان اسلام، بويژه در خاورميانه در حال افزايش است، بيان كرد: هدف اصلي رژيم اشغالگر قدس و صهيونيسم جهاني از بين بردن بيداري اسلامي و محور اين بيداري يعني ايران است.
مدير عقيدتي نظارت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اراك افزود: رژيم صهيونيستي به دنبال از بين بردن قدرت روزافزون جمهوري اسلامي ايران در منطقه و جهان است و برخورد با فلسطين به عنوان يكي از محورهاي بيداي اسلامي، آغاز برخورد با اقتدار منطقه اي و بين المللي ايران است.
شريعتي خاطرنشان كرد: هدف اسرائيل از حمله به غزه نابود كردن جنبش حماس نه به عنوان يك توان نظامي، بلكه به عنوان يك جريان سياسي - اعتقادي است و اين رژيم قصد دارد الگوي مقاومت، تفكر مقاومت و سازش ناپذيري با ظلم را از بين ببرد.
وي همچنين اذعان داشت: اسرائيل سعي دارد تصور مقابله، مقاومت و ايستادگي در برابر خود را از بين ببرد؛ در صورتي كه اين تفكر بعد از پيروزي حزب الله در جنگ 33 روزه شدت بيشتري گرفته است.
مدير عقيدتي نظارت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اراك در ادامه خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي ايران بايد به عنوان ام القراي جهان اسلام و سردمدار بيداري اسلامي از مردم مظلوم فلسطين دفاع كند؛ چرا كه اقتدار ايران در دنيا به دليل آزادي خواهي و استقلال طلبي به وجود آمده است.
شريعتي ضمن اشاره به فاصله زماني ما از عاشورا و واقعه كربلا گفت: كل ارض كربلا و كل يوم عاشورا همواره جريان دارد و نماد و سمبل آن در فلسطين و غزه متجلي است و مردم فلسطين درس عاشورا را از دم مسيحايي امام خميني (ره) دريافته اند كه هم اكنون نيز به آن عمل ميكنند.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه خون مردم بي گناه غزه شمشير خون ريز اسرائيل را شكست دهد و پيروزي و فتح نهايي از آن مسلمانان و مستضعفين شود./انتهاي پيام/