کد خبر:۱۷۶۷۰۸
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا - 5
دیدگاه نامزدهای جمهوری خواه در ارتباط با سياست هاي كلان
موسسه مطالعات آمریکا به بررسی دیدگاه های نامزدهای جمهوری خواه در ارتباط با چگونگی برخورد آنها در ارتباط با سياست هاي كلان و مبتلا به پرداخته است، افرادي همچون؛ رامنی، ران پل كه نظرات ...
گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»: با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اين خبرگزاری به نقل از موسسه مطالعات آمریکا به بررسی دیدگاه های نامزدهای جمهوری خواه در ارتباط با سياست هاي كلان و مبتلابه آمريكا پرداخته است، نوشتار زیر به بررسی آرای میت رامنی و ران پل می پردازد.
ميت رامني
ميت رامني اظهار داشته كه كسب توانمندي هسته اي از سوي ايران غيرقابل قبول است و وي در صورت راهيابي به كاخ سفيد از تمام تدابير اقتصادي، ديپلماتيك و در نهايت گزينه نظامي عليه ايران استفاده خواهد كرد.
وي در يكي از مناظرهها اعلام كرد كه در صورت انتخاب مجدد اوباما، ايران به سلاح هستهاي دست پيدا خواهد كرد و اگر او به عنوان رياستجمهوري ايالات متحده برسد، ايران به هدف خود دست نخواهد يافت.
وي همچنين خواستار اعمال تحريمهاي اقتصادي بيشتر عليه ايران و همكاري با گروههاي خرابكاري براي تغيير رژيم در ايران شده است رامني همچنين اعلام كرده كه اوباما بايد در زمان اعتراضات پس از انتخابات رياستجمهوري سال 2009 به صورت صريحتر به بيان مواضع خود ميپرداخت و ميگفت كه آمريكا در كنار شماست.
رامني همچنين خواستار حمايت پنهان از مخالفان نظام ايران شده است.
منازعه فلسطين – اسرائيل
رامني با انتشار گزارشي با عنوان قرن آمريكايي كه در آن راهبرد سياست خارجي وي تبيين شده است رژيم صهيونيستي را نزديكترين متحد ايالات متحده در خاورميانه خوانده و اعلام كرده است كه تمام تلاش خود را براي حفظ قدرت نظامي راهبردي اين رژيم انجام خواهد داد.
رامني همچنين متقد سياستهاي دولت اوباما در خصوص موضوع فلسطين است، چرا كه معتقد است سياستهاي رئيس جمهور آمريكا موجب دور شدن و فاصله گرفتن آمريكا از رژيم صهيونيستي شده است.
وي ضمن مخالفت با توقف شهركسازيها اعلام كرده در صورتي كه فلسطينيها همچنان به دنبال تشكيل دولت مستقل فلسطيني باشند و يا از حماس در دولت وحدت ملي استفاده كنند كمكهاي مالي به تشكيلات خودگران فلسطيني راه كاهش خواهد داد. رامني همچنين در 22 نوامبر 2011، در مناظرهاي در خصوص سياستهاي خارجي اعلام كرد كه اولين سفر خارجي او به سرزمينهاي اشغالي خواهد بود تا از اين طريق حساسيت و توجه آمريكا به اين رژيم را نشان دهد.
حوادث جهان عرب
رامني نيز از دولت اوباما به خاطرعدم اقدام مناسب در حوادث بهار عربي انتقاد كرده و معتقد است كه وي نتوانسته دوستان آمريكا را به حركت به سوي دموكراسي تشويق كند.
وي در وب سايت خود به اين موضوع اشاره كرده است كه در صورت ورود به كاخ سفيد از گروهها و دولتهايي كه به ارزشهاي حقوق بشر و مباني حكومت نمايندگي احترام بگذارند حمايت خواهد كرد.
رامني همچنين از ارائه كمكهاي مالي و ديپلماتيك به كشورهاي منطقه خاورميانه با مديريت يك بازيگر منطقهاي با بودجه واحد حمايت به عمل ميآورد.
اقتصاد
رامني در ابتداي ماه دسامبر طرح اقتصادي 55 مادهاي خود را منتشر ساخت. كاهش نرخ ماليات شركتها، كاهش هزينههاي دولت فدرال، حذف برخي قوانين مرتبط با بازار آزاد و محدود ساختن اختيارات اتحاديههاي كارگري از مهم ترين مفاد طرح اقتصادي رامني است.
وي همچنين اعلام كرده كه براي تقويت اقتصاد آمريكا ده اقدام مشخص اقتصادي (تقديم پنج لايحه به كنگره و صدور پنج دستور دولتي) انجام خواهد داد. هدف از انجام اين ده اقدا تقويت رشد اقتصادي و ايجات اشتغال است.
كاهش نرخ ماليات شركتها از 35به 25 درصد، كشف منابع جديد انرژي، تقويت برنامههاي آموزشي دولت فدرال و واگذاري آن به ايالتها و كاهش هزينههاي مرتبط با بخشهاي غيرامنيتي از جمله طرحهاي موردنظر رامني است. بازگرداندن اختيارات حوزه خدمات درماني به ايالتها با هدف حذف تدريجي قانون خدمات درماني دولت فدرال، حذف قوانين مصوب در دوره اوباما، صدور مجوز حفاريهاي جديد نفتي، وضع عوارض گمركي جبراني بر واردات محصولات چنين و لغو دستورات صادر شده از سوي اوباما در خصوص اتحاديههاي كارگري از اقداماتي است كه رامني وعده داده پس از ورود به كاخ سفيد آنها را عملياتي خواهد كرد.
رانپل
رانپل نماينده ايالات تگزاس در مجلس نمايندگان با حمله نظامي به ايران مخالف است. وي در خصوص استفاده دولت آمريكا از گزينه نظامي بدون كسب رضايت كنگره هشدار داده است.
وي ميگويد كه روساي جمهور بايد در چنين موضوعاتي از قانون اساسي پيروي كنند. وي در يكي از مناظرههاي كانديداهاي حزب جمهوريخواه (12 نوامبر) اعلام كرد: براي انجام چنين اقداماتي بايد به كنگره برويد و كنگره را نسبت به اين كه امنيت ملي در خطر است متقاعد كنيد.
پل همچنين در خصوص جنگطلبي عليه ايران هشدار داده و عنوان كرده است من نسبت به شرايط كنوني و مشابهت آن با زماني كه موجب حمله به عراق شد بيمناك هستم.
منازعه فلسطين – اسرائيل
ران پل، نماينده تگزاس در مجلس نمايندگان خواستار مداخله كمتر ايالات متحه و در واقع كاهش نقش ديپلماتيك ايالات متحده در مسائل ميان اعراب و اسرائيل از جمله قطع كمك به اسرائيل و ساير كشورهاي منطقه است.
وي معتقد است كه كمكهاي خارجي نه تنها به اسرائيل كمك چنداني نمي
كند، بلكه اساساً براي اين رژيم زيان آور است.
او در مناظره كانديداهاي جمهوريخواه در نوامبر 2011 اعلام كرد: ايالات متحده در امور اسرائيل دخالت ميكند و ما بايد از سر راه آنها كنار برويم.
آمريكا وفاداري اسراييليها را ميخرد و آنها استقلال و حاكميت خود را قرباني ما ميكنند.
اسرائيل ميتواند به خوبي از خود دفاع كند، چرا كه در گذشته نيز اين موضوع را به خوبي به اثبات رسانده است.
ذكر اين نكته ضروري است كه پس از بمباران نيروگاه هستهاي اوزيراك عراق در سال 1981، پل از معدود اعضاي كنگره بود كه از اين اقدام رژيم صهيونيستي حمايت كرد.
پل همچنين از حمله اسرائيل به غزه در سال 2009 نيز انتقاد و اين حمله را «روزي ناراحت كننده» قلمداد كرد كه نشانگر گسترش ناخوشايند موج حملات پيشدستانه است.
وي وضعيت غزه را يك تراژدي ميداند كه مشابه اردوگاههاي كار اجباري است.
وي همچنين در سال 2009 با طرح تصويب شده در مجلس نمايندگان مبني بر حمايت آمريكا از اقدامات اسرائيل در غزه مخالفت كرد.
پل محاصره طولاني مدت غزه را اقدام ظالمانه جنگي ميداند.
حوادث جهان عرب
پل معتقد است كه آمريكا نبايد به لحاظ مالي، نظامي و يا مخفيانه در امور داخلي ساير ملتها مداخله كند.
وي ميگويد كه هم اكنون زمان آن فرا رسيده ما اين سئوال را از خودمان بپرسيم كه آيا باز هم بايد جان سربازان آمريكايي و دلارهاي مالياتي شهروندان براي ايجاد تغيير در خاورميانه از دست برود؟ اين نماينده مجلس نمايندگان همچنين به اين موضوع اشاره كرده است كه حمايتهاي مالي آمريكا از دولت مصر در سه دهه گذشته براي حفظ ثبات در اين كشور نه تنها سودي در برنداشته، بلكه حمايت از رژيم فاسد مصر در اين سالها موجب افزايش انزجار مردم مصر از آمريكا و رژيم صهيونيستي شده است.
پل در مصاحبهاي با شبكه خبري CNN (ژوئن 2011) اعلام كرده كه قانون اساسي آمريكا به دولت اين كشور حق دخالت در ليبي را نميدهد و همچنين منابع مالي مورد نياز براي اين اقدام وجود نداشت.
وي همچنين ميگويد كه عناصر به اصطلاح افراطي مسلمان در مقايسه با اصلاح طلبان دموكراسي خواه از شانس بيشتري براي به دست گرفتن قدرت برخوردار هستند.
اقتصاد
ران پل نماينده تگزاس در مجلس نمايندگان كه خود را فردي ليبرال ميخواند به دفعات خواستار محدود و كوچكتر شدن دولت، كاهش مالياتها و توسعه بازار آزاد شده است.
وي در اكتبر 2011 طرح اقتصادي خود را منتشر كرد كه عمدتاً بر كاهش بودجه دولت فدرال و كوچكتر ساختن حجم دولت تمركز كرده بود.
كاهش يك تريليون دلار از بودجه فدرال در دوره اول رياست جمهوري در حوزههاي همچون آموزش، انرژي، توسعه شهري و مسكن و تجارت از مهمترين طرحهاي وي محسوب ميشود.
پل همچنين بودجه سازمان غذا و دارو، مركز حمايت از محيط زيست و وزارت دفاع را كاهش خواهد داد.
وي اعلام كرده است كه با اجراي طرح اقتصادي خود ميتواند تا سال 2015 موجب مازاد بودجه فدرال شود.
در حوزه ماليات نيز وي از اصلاح قانون اساسي با هدف حذف ماليات بر درآمد حمايت ميكند.
اين نماينده تگزاس همچنين خواستار كاهش نرخ ماليات شركتها از 35 درصد به 15 درصد و حذف درآمد بر سود سرمايه و املاك است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.