کد خبر:۱۷۶۸۱۳
رئيس شوراي سياستگذاري وزارت بهداشت:

30‌ درصد هزينه‌هاي نظام سلامت مربوط به بخش تجهيزات پزشكي و دارو است

رئيس شوراي سياستگذاري وزارت بهداشت با تأكيد بر اينكه گردش مالي 5400 ميليارد دلاري نظام سلامت بيش از گردش مالي حوزه‌هاي نفت و دفاع است، گفت: 30 درصد هزينه‌هاي نظام سلامت مربوط به بخش تجهيزات پزشكي و دارو است.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر باقر لاريجاني امروز در نشست بررسي اقدامات وزارت بهداشت براي تحقق شعار جهاد اقتصادي در وزارت بهداشت گفت: از ابتداي امسال و پس از تأكيدات مقام معظم رهبري در خصوص جهاد اقتصادي، وزارت  بهداشت نيز برنامه‌هايي را در اين جهت تدوين و مورد توجه قرار داد.

وي با‌ تأكيد بر اينكه يكي از نقاط تحول نظام هاي سلامت در دنيا بخش اقتصادي و مالي آن است، افزود: نظام سلامت در دنيا با گردش مالي 5400 ميليارد دلاري بالاترين گردش مالي را به خود اختصاص مي‌دهد و پس از آن بخش هاي نفت و دفاعي قرار مي‌گيرد.

رئيس شوراي سياستگذاري وزارت بهداشت با تأكيد بر اينكه حوزه سلامت يكي از پرهزينه‌ترين بخش‌هاي دولت است، گفت: در گذشته به اين حوزه با نگاه بخش پرهزينه توجه مي‌شد، در حالي كه امروز تمامي سياستگذاران به اين نتيجه رسيده اند كه به حوزه سلامت بايد به عنوان نوعي سرمايه‌گذاري زيربنايي توجه كرد.

لاريجاني تأكيد كرد: در شرايط فعلي و با ورود درمان‌ها و تكنيك‌هاي جديد در حوزه سلامت، در صورت عدم برنامه‌ريزي صحيح آسيب‌هاي جدي به مجموعه وارد مي‌شود، لذا بايد با نگاهي عميق در جهت افزايش درآمدها، كاهش هزينه‌ها و بهبود خدمات مورد توجه قرار گيرد.

وي توجه به تربيت نيروي انساني بر اساس نياز جامعه، اجراي طرح پزشك خانواده و نظام ارجاع، ايجاد واحدهاي كيفيت خدماتي در بيمارستان‌ها و ايجاد حسابداري تعهدي را از جمله اقدامات وزارت بهداشت در جهت تحقق اهداف اين حوزه براي جهاد اقتصادي دانست.

رئيس شوراي سياستگذاري وزارت بهداشت اضافه كرد: ‌امروز 30 درصد از هزينه‌هاي نظام سلامت صرف بخش تجهيزات پزشکی و دارو مي‌شود و اقدامات انجام شده در جهت كنترل و تنظیم هزينه‌ها در این حوزه ها بسيار مؤثر بوده است.

لاريجاني در پايان تأكيد كرد: ما بايد با اقدمات جدي بتوانيم ترجمان جهاد اقتصادي را در حوزه سلامت دنبال كنيم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار