کد خبر:۱۷۷۲۷۸
سومین شماره از دور جدید کتاب ماه علوم اجتماعی منتشر شد
سومین شماره از دور جدید کتاب ماه علوم اجتماعی به مديرمسئولي دكتر حسين كچويان در قالب شماره 48 و در هفته پایانی اسفند منتشر شد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، سومین شماره از دور جدید کتاب ماه علوم اجتماعی در قالب شماره 48 و در هفته پایانی اسفند منتشر شد.
در بخش سخن ماه اين شماره از كتاب ماه كه در هر شماره به قلم مديرمسئول اين نشريه نوشته مي شود، به موضوع نظريه و فهم عمومي از آن با عنوان «درباره نسبت نظريه و فهم عمومي» پرداخته شده است.
منشأ حضور همگاني در انقلاب، غوطه در رمز و راز رويداد، مك اينتاير و سنت اجتماعي، مكاينتاير عليه وبر در موضوع عقلانيت و چشمانداز رشد يافته مكاينتاير از جمله مهمترین مطالب این شماره است.
این مطالب با آثار و گفتارهایی از محمدباقر خرمشاد، محمد لگنهاوزن، سجاد صفارهرندی، محسن صبوریان، محمدرضا قائمی نیک و سید هادی موسوی ارائه شده است.
«پرونده ویژه» این شماره به طرح و بررسی کتابی از لیلی عشقی در رابطه با انقلاب اسلامی ایران و در پرتو آن، بررسی امکان نظریه پردازی در علوم انسانی در چارچوبی غیر از چاچوب پوزیتیویستی پرداخته است.
«پرونده ویژه» این شماره به طرح و بررسی کتابی از لیلی عشقی در رابطه با انقلاب اسلامی ایران و در پرتو آن، بررسی امکان نظریه پردازی در علوم انسانی در چارچوبی غیر از چاچوب پوزیتیویستی پرداخته است.
در «بخش اصحاب اندیشه» به طرح و نقد آرا و اندیشه های مك اينتاير و همچنین کتاب شناسی وی پرداخته شده است.
«پژواک» این شماره به معرفی و بررسی کتاب های مباني پارادايمي روشهاي تحقيق كمي و كيفي در علوم انساني، ساختار انقلابهاي علمي، اروپامداري، نظريه فرهنگي سرمايهداري مدرن، پايان امپرياليسم؛ واقعيت يا توهم، انقلاب اسلامي و مباني بازتوليد آن، اقتصاد سياسي تطبيقي و غيره اختصاص یافته است.
لازم به ذكر است، انتشار دور جدید کتاب ماه علوم اجتماعی به مدیرمسئولی دکتر حسین کچویان، استاد جامعه شناسي دانشگاه تهران و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي و سردبیری سجاد صفارهرندی، دانشجوي دكترا جامعه شناسي دانشگاه تهران از دی ماه امسال آغاز شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.