کد خبر:۱۷۷۹۷۰
واكنش فعالان دانشجويي به انتصاب جديد مرتضوي-3
طوني: انتصاب مرتضوي همسو با اساسيترين راهبرد حلقه انحرافي است
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد چمران اهواز با اشاره به انتصاب مرتضوي به سمت مدير عاملي صندوق تامين اجتماعي گفت:انتصاب مرتضوي هم جهت و همسو با اساسيترين راهبرد حلقه انحرافي مبني بر ايجاد حاشيه سازي و تنش آفريني و به حاشيه راندن مباحث اصلي است.
حامد طوني، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد چمران اهواز در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به انتصاب سعيد مرتضوي به سمت مديرعاملي صندوق تامين اجتماعي گفت: اين انتصاب از جانب مجموعه دولت و وزارت تعاون مسئلهاي تامل برانگيز و ابهام آفرين است.
وي با بيان اينكه مخالفت صريح جنبش دانشجويي و تذكرات نمايندگان مجلس را پس از انتشار اخبار انتصاب ايشان در فضاي عمومي كشور مطرح شد، گفت:اين مخالفتها و انتقادات و تذكراتي كه برخي نمايندگان نسبت به انتصاب مرتضوي در اين سمت مطرح كرده است، ابهامات را در اين زمينه بيشتر ميكند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به عملكرد مرتضوي ادامه داد: سابقه مرتضوي در مسئله پرونده كهريزك و مفقود شدن سئوال دانشگاه آزاد در نگاه حداقلي و به دور از قضاوت كلي نشان دهنده سوء مديريت و سوء قضاوت از سوي وي است.
وي با بيان اينكه هر مسئوليتي كه به مرتضوي ارائه شود بايد برطبق سابقه قبلي وي مطرح شود، گفت: مسئوليتي كه درحال حاضر به مرتضوي ارائه شده است يكي از پرثروتترين قطبهاي اقتصادي دولت است و اين در حالي است كه قشر مستضعف جامعه تحت پوشش اين صندوق قرار خواهند داشت.
طوني تاكيد كرد:به طور قطع كسي كه مسئوليتي به اين حساسي را به عهده ميگيرد بايد سابقه شفاف و روشني در عملكرد خود دارا باشد و اين در حالي است كه در خصوص آقاي مرتضوي مسئله وجود ندارد.
وي افزود: هشدارهاي نمايندگان مبني بر استيضاح وزير تعاون و انتقادات مطرح شده دانشجويان صحت اين مسئله را تاييد ميكند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد چمران اهواز تاكيد كرد:مديرعاملي صندوق تامين اجتماعي براي مرتضوي مسئوليت مناسبي با وجود عملكرد وي به شمار نميآيد زيرا وي نه تخصص و تجربه اين مسئوليت را دارد نه سابقه مناسب و درخشاني براي برعهده گرفتن مسئوليتي به اين حساسي و پردرآمدي را داراست.
طوني با اشاره به شايعاتي مبني بر حركت حلقه انحرافي به سمت تشكيل كانونهاي ثروت جديدي حول دستگاه قوه مجريه و رئيس جمهور گفت: پيش از اين هم در پروندهاي اختلاس سه هزار ميلياردي ميراث فرهنگي كه از قطبهاي اقتصادي مهم دولت هستند مبني بردست اندازي به كانونهاي ثروت دولت از سوي جريان انحرافي مطرح بوده است.
وي ادامه داد: انتصاب مرتضوي هم جهت و همسو با اساسيترين راهبرد حلقه انحرافي كه ايجاد حاشيه سازي و تنش آفريني براي كشور و توجه به مسائل فرعي و به حاشيه راندن مباحث اصلي است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰