سفر خانم دیلما روسف رئیس جمهور برزیل به واشنگتن
کد خبر:۱۸۰۰۷۷
به منظور گفت و گو و امضای چند توافقنامه؛

سفر خانم دیلما روسف رئیس جمهور برزیل به واشنگتن

در سفر خانم دیلما روسف ئیس جمهور برزیل به ایالات متحده، علیرغم نقاط اختلاف زیاد میان دو طرف، بر جنبه های مثبت و امضای توافقنامه ای برای گسترش تجارت و توریسم تاکید شد. 
گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از نیویورک تایمز، اولین سفر خانم دیلما روسف ئیس جمهور برزیل به واشنگتن، با استقبال گرم اوباما همراه بود. روز دوشنبه خانم روسف در کاخ سفید به نهار دعوت شد و اوباما به او گفت که تمهیداتی را برای افزایش سفر توریستهای برزیلی به آمریکا در نظر گرفته است.

حتی دو طرف بر امضای توافقنامه ای برای گسترش تجارت میان دو طرف تاکید ویژه ای کردند.
 
اما در زیر این ظاهر دوستانه، حسی از تفاوتها و عدم اشتراک دیدگاه وجود دارد. زیرا ایالات متحده که زمانی قدرت غالب در آمریکای جنوبی محسوب می شده است، با برزیل که اکنون در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ در این منطقه است در مورد بسیاری از موضوعات از دیپلماسی در خاورمیانه گرفته تا تجارت با کوبا و نیز جاه طلبی های برزیل در بدست آوردن یک کرسی دائم در شورای امنیت، دیدگاه مشترکی ندارد.
 
این عدم تشابه دیدگاه در رسانه ها به گونه ای دیگر بروز کرده به طوری که رسانه ها اعلام کردند آنطوری که رهبران کره جنوبی، هند و بریتانیا، به ضیافت شام کاخ سفید دعوت شدند، این کار در مورد خانم روسف صورت نگرفت.
 
کایو بلایندر مقاله نویس مجله «وجا» در یک مقاله نوشت: "این رابطه دوجانبه علیرغم نقاط اختلاف زیاد میان دو طرف، به اهانت کشیده نخواهد شد اما فقدان احترام در آن، بطور قابل توجهی مشهود است."
 
با این حال، در سفر خانم روسف، که یک سال پس از سفر آقای اوباما به برزیل صورت گرفت، هر دو دولت بر جنبه های مثبت تاکید کردند. سطح مبادلات دیپلماتیک، به اشتراک گذاری اطلاعات نظامی و دفاعی طبقه بندی شده، و به طور کلی تجارت میان دو طرف، نسبت به برخی دیگر از کشورهای آمریکای لاتین مانند ونزوئلا و اکوادور، در سطح بسیار بالاتری قرار دارد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار