کد خبر:۱۸۱۸۴۴
تهيه كننده «ثريا» در گفتگوي تفصيلي با «خبرگزاري دانشجو»:

با رفع موانع در فاز دوم ساختار بهتري از ثريا را مي بينيد / علم و فناوري حياط خلوت رسانه ها

تهيه كننده برنامه «ثريا» با اشاره به تاثير مشكلات متفاوت در ساختار اين برنامه گفت: با رفع موانع پيش رو، مشكلات ساختاري اين برنامه نيز رفع مي شود.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، محسن مقصودي، تهيه كننده برنامه علمي «ثريا» كه ساعت 23 چهارشنبه شب‌ها از شبكه يك سيما پخش مي شود و به مشكلات و پيشرفت هاي علمي كشور مي پردازد صبح امروز با حضور در «خبرگزاري دانشجو» با اشاره به نقاط ضعف و قوت اين برنامه گفت: مشكلات مالي يكي از مهم ترين مشكلاتي است كه بر روي ساختار ثريا نيز تاثير گذاشته و با رفع اين مشكل از فاز دوم ثريا با ساختار بهتري پخش مي شود البته به دليل مشكلات مالي سازمان صدا وسيما، تقريبا اكثر برنامه ها كم و بيش با مشكل نقدينگي مواجه هستند اما براي ثريا با توجه به اينكه دراستوديويي خارج از سازمان و از شهرك سينمايي غزالي پخش زنده مي شود و حجم توليد مستندهاي بالايي نيز دارد، اين مشكل جدي تر است، البته مديران سازمان حتي الامكان سعي كرده اند كه مشكلات را برطرف كنند.
 
وي افزود: با رفع مشكلات مالي  دكور برنامه ساختار جذاب تري پيدا مي كند و به دنبال آن سبك اجرا نيز متفاوت مي شود.
 
وي با اشاره به مشكلاتي كه براي تهيه اين برنامه در حوزه پژوهشي وجود داشت، گفت: در فضاي پژوهشي مهم ترين مشكل كسب آمار است زيرا دستگاه ها به راحتي آمارشان را در اختيار پژوهشگران قرار نمي دهند و بررسي صحت آمارها نيز نياز به بررسي كارشناسي دارد.
 
مقصودي گفت: مشكل ديگري كه در برنامه ثريا با آن رو به رو هستيم اين است كه در اين برنامه توليدكننده ها و پژوهشگران به دليل مطرح شدن نظراتشان در رسانه ملي و به دليل اينكه حمايت دستگاه هاي دولتي را از دست ندهند از صحبت كردن امتناع مي كنند.
 
وي گفت: البته سعي داريم هر كدام از اين مشكلات را با برنامه ريزي برطرف كنيم و پس از بررسي بازتاب برنامه «ثريا» در بين عموم مردم و كارشناسان متخصص به نقاط ضعف و قوت برنامه بپردازيم.
 
علم و فناوري حياط خلوت رسانه هاست
 
مقصودي در بخش ديگري از صحبت هاي خود يك خيزش رسانه اي را براي پيشرفت علم و فناوري كشور ضروري دانست و گفت: در حال حاضر علم و فناوري تبديل به حيات خلوت رسانه ها شده و پس از موضوعات فرهنگي و سياسي و ورزشي در گوشه اي از رسانه ها مطرح مي شود.
 
«ثريا» برنامه اي علمي است كه با رويكردي انتقادي و البته اميدآفرين، مشكلات مربوط به فناوري‌هاي روز و مرتبط با عموم مردم را بررسي مي‌كند و تا كنون شش قسمت از پخش آن گذشته و در اين شش قسمت مشكلات مربوط به حوزه هاي هوافضا، آسفالت، تجهيزات پزشكي و فناوري هسته اي را بررسي كرده است.
 
وي افزود: در صورت وجود يك موج رسانه اي در حوزه علم و فناوري، مسئولان نيز مطالبه مردمي را بيشتر حس كرده و بيشتر به مشكلات اين حوزه مي پردازند.
 
«ثريا» يك برنامه علمي از گروه دانش و اقتصاد شبكه اول سيماست كه چهارشنبه شب ها از ساعت 23:15 به مدت 90 دقيقه روي آنتن مي رود و با شعار «ديده باني براي پيشرفت ايران» با نگاه به مسائل مثبت و منفي حوزه علم و فناوري كشور تهيه مي شود تا بتواند مسائل را مطرح كرده و با دعوت از مسئولان اين حوزه و كارشناسان متخصص راهكارهايي را براي رفع آن ارائه دهد.
 
لازم به ذكر است ادامه گفتگوي تفصيلي «خبرگزاري دانشجو» با تهيه كننده برنامه تلويزيوني «ثريا» متعاقبا در خبرهاي آتي منتشر مي شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار