چهارمین دوره مسابقات سازه‌های ماكارونی در واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار شد
کد خبر:۱۸۲۳۲۴
با رقابت 54 تيم دانشگاهي؛

چهارمین دوره مسابقات سازه‌های ماكارونی در واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار شد

چهارمین دوره مسابقات کشوری سازه‌های ماكارونی با حضور دانشجویان سراسر كشور، در قالب 60 تيم در سالن اجتماعات علامه طباطبایی واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
 به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دکتر سیدمحمد نیما شجاعی، دبیر چهارمین دوره مسابقات كشوری سازه‌های ماكارونی در این مراسم به توضیحاتی در خصوص روند برگزاری و قوانین لازم الاجرا توسط شركت كنندگان، پرداخت و گفت: در حال حاضر از 60 تیم شرکت کننده ، 84 سازه ماکارونی توسط 54 تیم پذیرفته و در این دوره از مسابقات ارائه شده است.
 
وی با بیان این‌که فیلم سازه‌ها ضبط شده و در نحوه‌ داوری آن‌ها بازنگری صورت می‌گیرد، ادامه داد: افزایش سطح علمی، خلاقیت و دانش علمی دانشجویان از اهداف اصلی این دوره از مسابقات است، اگرچه دروسی همچون استاتیك و مقاومت مصالح برای طراحی دقیق یك سازه، از خصوصیات قابل توجه مسابقات سازه‌های ماكارونی است، ولی دانشجویان تمام رشته‌های مهندسی با گرایش‌های مختلف می‌توانند در این دوره از مسابقات شركت كنند.
 
شجاعی گفت: در پایان این دوره از مسابقات از نفرات برتری كه دارای زیباترین، دقیق‌ترین و بی نقص‌ترین سازه‌ها باشند و مورد قبول داوران واقع شده باشد، تقدیر به عمل آمده و به آن‌ها جوایزی اعطا می‌شود.
 
وی با اشاره به استاندارد استفاده از ماكارونی‌ها جهت استفاده در سازه‌ها گفت: تنها سازه‌هایی مورد قبول داوران واقع شده‌اند كه از اندازه حداكثری یعنی سه میلی متر تجاوز نكرده و استاندارد را رعایت كرده باشند، تمامی شركت كنندگان باید اطلاع داشته باشند كه صرف امتیاز آوردن در این دوره از مسابقات برای راهیابی به دوره‌های بعدی كافی نبوده و لازم است كه پس از دور اول، سازه‌ها به آزمایشگاه برده شوند و مورد آزمایش شیمیایی قرار گیرند تا برگزیدگان واقعی شناسایی شده و مورد تقدیر واقع شوند.
 
مرحله نهایی و تائیدیه داوری برای انتخاب بهترین سازه‌ها، امروز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه در واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار