ابراز نگرانی کنگره آمریکا از تهدیدات سایبری ایران
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از هاآرتص، برخی از این می ترسند که وارد کردن ویروس استاکس نت به تاسیسات هسته ای ایران، باعث تحریک جمهوری اسلامی به سرمایه گذاری بر یک جنگ سایبری تهاجمی تر کند.
این پایگاه خبری صهیونیستی آورده است: حمله سایبری استاکس نت به برنامه هسته ای ایران، که به ظن غرب در نهایت به تولید سلاح های هسته ای منجر خواهد شد، تا به امروز یکی از موفق ترین حرکات بر سر برنامه های هسته ای بوده است.
با این حال این هفته، نگرانی هایی در کنگره آمریکا مطرح شد مبني بر اينکه ممکن است حمله های اینترنتی علیه ایران، باعث ایجاد انگیزه برای حملات سایبری علیه اهدافی در ایالات متحده، از جمله زیرساخت های حیاتی این کشور شود.
ایوت کلارک، نماینده جمهوری خواه سنا و عضو کمیته فرعی مبارزه با تروریسم و کمیته فرعی اطلاعات و سایبر، امنیت و حفاظت از زیرساخت ها و امنیت فناوری در نیویورک گفت: «شاید آسیب هایی که این ویروس وارد کرده است، نشانگر میزان آسیب پذیری ایران و اثربخشی آن در دیگر دولت ها باشد، اما این امکان برای ایران نیز فراهم خواهد بود که با بررسی تاثیرات آن، ویروسی جدید مانند استاکس نت بسازد.»
وي گفت: «این امر، ترس از مهندسی معکوس ایرانی ها را در پی خواهد داشت که منجر به تولید قابلیت انواع حملات سایبری علیه زیرساخت های حیاتی ایالات متحده خواهد شد؛ حملاتی که می تواند تا حد یک بحران امنیت ملی افزایش یابد؛ ما باید برای چنین اقداماتی آماده شویم ضمن اینکه از زیرساخت های حیاتی و از زندگی روزمره مان نیز باید حفاظت کنیم.»
دن لورگان، همکار دان کلارک نیز در کالیفرنیا گفت: «خوشحال» است از اینکه ویروس استاکس از طرف یک دوست علیه دشمنمان مورد استفاده قرار گرفته است.
وي هشدار داد که به نظر می رسد ایران به عنوان قربانی دو حمله سایبری اخیر بر زیرساخت های هسته ای خود و تحریم های متعدد ایالات متحده علیه نفت این کشور، انگیزه فراوانی برای حمله علیه کسانی که فکر می کند مسئول این کارها هستند، داشته باشد.
لورگان تصريح كرد: زمانی که شرکت های زیرساخت آمریکایی برای مقاوم شدن در برابر حملات سایبری بسیار کند عمل می کنند، فرصت ایران برای انجام این اقدامات افزایش می یابد.