زارع: شكست اسرائيل فروپاشي استكبار جهاني را در آينده اي نزديك نويد مي دهد
کد خبر:۱۸۳۰۹
خروش دانشجويان ايران عليه هولوكاست غزه - 328

زارع: شكست اسرائيل فروپاشي استكبار جهاني را در آينده اي نزديك نويد مي دهد

مسئول كانون بررسي و تحليل بسيج دانشجويي دانشگاه سيستان و بلوچستان گفت: شكست رژيم صهيونيستي به عنوان پيش قراول نظامي استكبار جهاني در خاورميانه، فروپاشي استكبار جهاني و در راس آن آمريكا را در آينده اي نزديك نويد مي دهد.

احمد زارع در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در زاهدان، اظهار داشت: اسرائيل در ذات خويش براي بقايش خوي تجاوزگري را تعريف كرد است و حمله به باريكه غزه و حماس از فلسفه وجودي اين رژيم كه همان فلسفه وجودي غرب با ذات تجاوزيگري است، سرچشمه مي گيرد.

وي افزود: رژيم صهيونيستي سعي داشت با حمله به حماس، نابودي خود را به تاخير بيندازد كه با مقاومت جانانه مردم نوار غزه و مجاهدان حماس مواجه و شكست سنگيني را متحمل شد.

 زارع با اشاره به سخن مقام معظم رهبري مبني بر اينكه غرب كه شامل آمريكا نيز مي شود به مانند يك كوه يخي در حال آب شدن است،‌ اذعان داشت: شكست اسرائيل نشان مي دهد كه در آينده اي نزديك بايد منتظر فروپاشي غرب و در راس آن آمريكا باشيم كه اين فروپاشي به گفته شهيد آويني به دست خود غرب خواهد بود به مانند عقربي كه در محاصره آتش است و به خود نيش مي زند.

مسئول كانون بررسي و تحليل بسيج دانشجويي دانشگاه سيستان و بلوچستان در پايان خاطرنشان كرد: تلاش آمريكايي ها براي بازسازي چهره آمريكا در افكار عمومي دنيا كه با شعار تغيير اوباما به دنبال آن بودند، با برگزاري نشست با سران عربي و غربي طرفدار رژيم صهيونيستي قطعاً به نتيجه نخواهد رسيد و صداي شكست اين ابر قدرت در عرصه هاي مختلف فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي به گوش مي رسد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار