کد خبر:۱۸۳۳۹۶
رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي:
راهاندازي كرسي يونسكو ارتباط با صنعت، موجب ارتقا اين حوزه در بخش بينالمللي ميشود
رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي گفت: راهاندازي كرسي يونسكو با موضوع ارتباط با صنعت، تاثيرات كليدي و بينالمللي در جهت ارتباط با صنعت خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، احمد اكبري امروز در مراسم افتتاح كرسي يونسكو در زمينه همكاري دانشگاه و صنعت در فرايند توسعه پايدار در دانشگاه علم و صنعت گفت: افتتاح كرسي يونسكو با موضوع ارتباط با صنعت، نقش بسزاي در بين المللي كردن اين موضوع دارد كه مكان اصلي اين كرسي در سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي است و مكان دوم آن در دانشگاه علم و صنعت قرار دارد.
رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي اضافه كرد: سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي در ابعاد مختلف ميتواند در ايران تحولات عظيمي ايجاد كند.
اكبري گفت: ارتباط علم و صنعت با يونيسكو در سال توليد ملي، رسالت و وظيفه سازمان پژوهشهاي علمي و صنعيت را چند برابر ميكند.
وي خاطرنشان كرد: سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ميتواند با راهاندازي اين كرسي، فعاليتهاي موثري را در راه ارتباط با صنعت انجام دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰