کد خبر:۱۸۳۴۰۷
معاون اداري مالي وزير علوم خبر داد:
اعطاي اعتبار 12 ميليارد توماني وزير علوم به دانشگاه علم و صنعت به مناسبت پاسداشت روز معلم
معاون اداري مالي وزير علوم از اختصاص بودجه 12 ميليارد توماني براي انجام كارهاي پژوهشي و تأمين تجهيزات به مناسبت روز معلم به دانشگاه علم و صنعت خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، علي اكبر متكان ظهر امروز در مراسم پاسداشت مقام استاد در دانشگاه علم و صنعت گفت: وزير علوم بودجه 12 ميليارد توماني را براي انجام فعاليت پژوهشي و تأمين تجهيزات به دانشگاه علم و صنعت اختصاص داده است كه اين بودجه به عنوان پاسداشت روز معلم است و از بودجه اختصاصي 150 ميلياردي كه دولت به وزارت علوم كمك كرده، تأمين شده است.
وي افزود: در سال 90 از بودجههاي هزينهاي حدود 21 ميليارد تومان به دانشگاه علم وصنعت اختصاص داده شده است و در اسفند ماه سال گذشته نيز 4 ميليارد تومان به اين دانشگاه داده شد.
معاون اداري مالي وزير علوم بيان داشت: بودجه كل دانشگاه علم و صنعت در سال 90، 46 ميليارد تومان بود كه در سال جاري 63 ميليارد تومان است كه اين رقم نشان دهنده رشد 36 درصد بودجه دانشگاه علم و صنعت است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰