کد خبر:۱۸۳۴۴۳
تظاهرات دانشجویان کانادایی در اعتراض به شهریه ها
در اعتراض به افزایش شهریه دانشگاه ها بار دیگر دانشجویان کانادایی به خیابان آمدند و در هفته های گذشته نیز برای افزایش فشار بر دولت، تقریبا هر روز به برگزاری تجمعات اعتراضی پرداخته اند
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، یک بار دیگر دانشجویان کانادایی به خیابان آمدند و در اعتراض به افزایش شهریه دانشگاه ها برای مهار کسری بودجه این کشور، در استان کبک کانادا تظاهرات کردند.
روز یکشنبه دانشجویان خشمگین از سراسر کبک در مرکز شهر مونترال جمع شدند و برای بیان مخالفت خود با افزایش شهریه ها راهپیمایی کردند.
پلیس ضد شورش نیز همزمان با شعار دادن دانشجویان در کنار آنها راه می رفت.
قرار است این طرح پیشنهادی از سال تحصیلی 2012-2013 تا 2016-2017 اجرایی شود. این افزایش سالانه به این معنی است که هر دانشجو را مجبور به پرداخت مبلغ اضافی کلی 1875دلار کانادا در طول دوره اجرای این طرح می کند.
همچنین در روز یکشنبه CLASSE، سازمانی که دانشجویان را نمایندگی می کند، پیشنهاد جدید دولت را رد کرد.
جین رینولدز سخنگوی CLASSE گفت: " این پیشنهاد واقعا نمی تواند پاسخگوی خواسته های ما باشد."
او اضافه کرد:" افزایش شهریه ها هنوز هم وجود دارد. ما مشروعیت این افزایش را مورد سوال قرار می دهیم و هیچ گونه سازش در مورد آن وجود ندارد."
دانشجویان در هفته های گذشته برای افزایش فشار بر دولت، تقریبا هر روز به برگزاری تجمعات اعتراضی پرداخته اند.
با وجود نارضایتی عمومی، تاکنون مقامات در مورد این مسئله حاضر به دادن هیچ گونه امتیازی نشده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰