کد خبر:۱۸۳۵۱۷
سکوت اوباما درقبال خواسته فعال نابینای چینی
باراک اوباما روز گذشته در نطقی از دولت چین خواست تا به بهبود اوضاع حقوق بشر بپردازد اما به صورت خاص از صحبت کردن درمورد چن گوانگچنگ، فعال چینی که هم اکنون در سفارت آمریکا در پکن بسر میبرد، خودداری کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری نیویورک تایمز، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا روز گذشته در نطقی به صورت دوستانه از چین خواست تا به بهبود اوضاع حقوق بشر در این کشور بپردازد و به صورت خاص از صحبت کردن در مورد درخواست چن گوانگچنگ، فعال چینی که هم اکنون در سفارت آمریکا در پکن خواستار آزادی بود صحبتی به میان نیاورد.
خاطرنشان مي شود، در حالی که رهبران چین و آمریکا تمایل دارند مذاکرات خود را در نشست پیش روی خود تا رسیدن به نتایج دنبال کنند اما مسئله این فعال چینی بنظر می رسد گفتوگو ها را نیز تحت الشعاع خود قرار داده و آمریکا و چین بی سر و صدا در حال گفتوگو به منظور حل این مسئله به شدت حساسیت برانگیز هستند.
این در حالی است که اتحادیه اروپا طی روزهای گذشته به دولت چین هشدار داده تا از آزار و اذیت خانواده و اطرافیان چن گوانگچنگ خودداری کند و میت رامنی، نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز از پکن خواسته بود تا هر چه سریعتر نسبت به آزادی اطرافیان این فعال چینی اقدام نماید.
لازم به ذکر است، چن گوانگچنگ وکیل نابینایی که سقط جنین اجباری را براساس سیاست تک فرزندی چین فاش کرد، چند روز مانده به گفتوگوهای مهم بین پکن و واشنگتن، از حصر خانگی گریخته و وارد سفارت آمریکا شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰