کد خبر:۱۸۳۶۳۰
ماماها در طرح پزشک خانواده جایگاه مناسبی ندارند
نماینده جامعه مامایی در شورای عالی نظام پزشکی کشور معتقد است که ماماها در طرح پزشک خانواده جایگاه مناسبی ندارند.
به گزارش گروه علمي«خبرگزاري دانشجو»، زهرا مدرسی در آستانه روز جهانی ماما با اشاره به برخی مشکلات و دغدغههای جامعه مامایی کشور گفت: مسایلی نظیر تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات مامایی، اجرای دقیق شرح وظایف مامایی، بیکاری محسوس ماماها در بین گروههای پزشکی از جمله مهمترین مشکلات جامعه مامایی است که سالهاست مطرح میشود اما متاسفانه هنوز به قوت خودشان باقی هستند.
وی افزود: متاسفانه در طرح خوبی مانند طرح پزشک خانواده هم جایگاه ماماها به درستی تبیین و مشخص نشده است و ماماهایی که جذب این طرح شدهاند دستمزدهای بسیار پایین و غیر قابل قبولی دریافت میکنند.
عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور ادامه داد: از سوی دیگر با اجرای طرح پزشک خانواده در سراسر کشور باید دید چند درصد از ماماهای کشور جذب این طرح میشوند و آیا اجرای پزشک خانواده میتواند در حل معضل بیکاری ماماها موثر باشد یا خیر.
مدرسی افزود: اجرای این طرح با شرایط فعلی میتواند به گردش مالی ماماهایی که در مطب خصوصی فعال هستند ضربه بزند و در عین حال ماماهای فعال در طرح پزشک خانواده نیز حقوق مناسبی دریافت نمي كنند.
وی با اشاره به تعرفه مامایی پیشنهادی سازمان نظام پزشکی برای سال 91، گفت: سال گذشته تعرفه مامایی تنها با 100 تومان رشد به 5500 تومان رسید در حالی که میزان تورم و گرانی ناشی از هدفمند کردن یارانهها فشار زیادی به جامعه مامایی وارد کرد، اما در سال جدید سازمان نظام پزشکی تعرفه مامایی را 7800 تومان پیشبینی و به دولت پیشنهاد کرده که امیدواریم مورد موافقت قرار گیرد.
مدرسی با انتقاد از عدم رسیدگی به دغدغههای جامعه مامایی گفت: هر سال با نزدیکی روز ماما صحبت از مشکلات ماماها میشود و در حالی که مسئولان حوزه سلامت نیز ادغان دارند که قشر ماماها، به نوعی زحمتکشترین و در عین حال مستضعفترین گروه علوم پزشکی است اما هنوز بسیاری از مشکلات پابرجاست و حل نشده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.