مرکز نشر دانشگاهی با بیش از 1200 عنوان کتاب در بیست و­پنجمین نمایشگاه بین­‌المللی کتاب
کد خبر:۱۸۳۷۴۶

مرکز نشر دانشگاهی با بیش از 1200 عنوان کتاب در بیست و­پنجمین نمایشگاه بین­‌المللی کتاب

مرکز نشر دانشگاهی با بیش از 1200 عنوان کتاب در بیست و­پنجمین نمایشگاه بین­‌المللی کتاب حضور خواهد یافت.
به گزارش گروه علمی« خبرگزاری دانشجو»، بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» از 13 تا 23 اردیبهشت 1391‌ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و مرکز نشر دانشگاهی به عنوان یکی از ناشران برگزیدۀ کتاب های دانشگاهی، با 31 سال سابقه در حوزۀ نشر کتاب های دانشگاهی، با 1200 عنوان کتاب و ارائۀ بیش از 100 عنوان کتاب جدید، امسال نیز در نمایشگاه بین­‌المللی کتاب حضور فعال خواهد داشت.
 
گفتنی است، این مرکز به عنوان یکی از واحدهای وابسته به وزارت علوم به صورت خود­گردان و بدون اتکا به بودجۀ دولتی تاکنون، توانسته است در بیشتر حوزه‌های دانشگاهی به چاپ و نشر کتاب هایی ارزنده­ اقدام کند و موفق به کسب افتخاراتی چون ناشر برگزیده، کتاب سال، کتاب برتر دانشگاهی، کتاب فصل و غيره شده است.
 
مرکز نشر دانشگاهی همه کتاب های خود را در هشت حوزه علوم اجتماعی، علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، معماری و هنر، علوم زیستی و پزشکی و زبان‌‌شناسی، فرهنگها، واژگان ها و واژه‌نامه‌ها با در نظرگرفتن 10 درصد تخفیف، در سالن 15 ناشران دانشگاهی، راهرو 2، غرفه شماره 13، به علاقه‌مندان عرضه می کند
پربازدیدترین آخرین اخبار