ورزشكاران مشكلي براي دريافت روادید ندارند/ لباس كاروان ايران در المپيك توليد داخل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۴۸۳۰
افشارزاده در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

ورزشكاران مشكلي براي دريافت روادید ندارند/ لباس كاروان ايران در المپيك توليد داخل است

دبير كميته ملي المپيك گفت: با تدابيري كه انديشيده شده، مقامات سیاسی كشورها بدون انگشت‌نگاری به انگليس مي‌روند و مشكلي براي دریافت روادید ورزشكاران وجود ندارد.

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص المپيك و جايگاه آن در جهان گفت: المپيك بزرگترين ميدان نبرد ورزش دنيا بوده و با مسابقات آسيايي و جهاني كاملاً متفاوت است.

وي المپيك را جايگاه بزرگان ورزش كشور دانست و گفت: كسب سهميه براي حضور در المپيك گواه اين است كه در اين رقابت‌ها بهترين‌هاي جهان گرد هم مي‌آيند و ورزشكاران از هشت سال قبل برنامه‌ريزي مي‌كنند تا حضور موفقي در اين مسابقات داشته باشند.
 
دبير كميته ملي المپيك مسابقات المپيك را داراي روح جوانمردي و گذشت دانست و گفت: بزرگترين قهرمانان، كارشناسان، اقتصاددانان و خبرنگاران دنيا در اين بازي‌ها حضور دارند و تمام شبكه‌هاي تلويزيوني دنيا آن را پوشش مي‌دهند.
 
افشارزاده بر جايگاه ويژه خانواده‌ها و فدراسيون‌ها در عملكرد مثبت ورزشكاران تاكيد كرد و گفت: ورزشكاران بايد بدون دغدغه خاطر در مورد امكانات، تغذيه، تحصيل و خانواده، تنها به تمرينات خود فكر كنند، لذا مسئولان وظيفه دارند تا تمام توان خود را براي تامين آرامش خاطر ورزشكاران به كار بگيرند.
 
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در سال حمايت از توليد ملي، پوشاك ورزشكاران از چين وارد مي‌شود، گفت: يك سال و نيم قبل يكسري پوشاك و وسايل ورزشي به چين سفارش داديم كه نتوانستيم آنها را از گمرگ ترخيص كنيم.
 
دبير كميته ملي المپيك افزود: اين پوشاك چيني به منظور تمرين ورزشكاران تهيه شده، اما كت و شلوار و لباس ورزشكاران در المپيك صد درصد توليد داخل خواهد بود.

افشارزاده در خصوص حضور مسئولان سياسي در المپيك گفت: هیچ مشكلی برای حضور مسئولان سیاسی ایران در این بازی ها وجود ندارد و ما حتی پیش بینی هایی جهت حضور وزیر ورزش و جوانان یا مقامات سیاسی بالاتر را در المپیك كرده ایم.

وي در پايان گفت: در سفر اخیری كه به مسقط، پایتخت عمان برای هماهنگی در خصوص بازی های المپیك داشتم، موضوع سفر مقامات سیاسی و روادید ورزشكاران مورد بحث قرار گرفت و دست اندركاران تاكید كردند كه مقامات سیاسی كشورهای مختلف بدون انگشت نگاری وارد لندن مي شوند، همچنين هیچ ورزشكاری در دریافت روادید با مشكل مواجه نمی شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار