کفاشیان: حضور دروازه‌بان‌هاي خارجي به نفع فوتبال باشد، اجازه بازي مي‌دهيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۴۹۴۲
نمی‎توانیم جلوی انتقال تیم‎ها را بگیریم

کفاشیان: حضور دروازه‌بان‌هاي خارجي به نفع فوتبال باشد، اجازه بازي مي‌دهيم

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: هفته آینده جلسه‎ای در سازمان لیگ با محوریت منع استفاده از دروازه‎بان و بازیکنان خارجی داريم و قصد داریم حضور و استفاده از بازیکنان خارجی را محدود کنیم.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، علی کفاشیان که برای انتخابات مجمع هیئت فوتبال لرستان در این استان حضور داشت، در جمع خبرنگاران گفت: اگر مقررات اجازه دهد تیمی منتقل شود ما نمی‎توانیم جلوی این انتقال را بگیریم و اگر تیمی شرایط حضور در لیگ برتر را نداشته باشد ما هم با انتقال آن موافق هستیم.
 
وی با بیان اینکه شرایط حضور هر تیم در لیگ برتر باید فراهم شود، افزود: ایراداتی که در فصل جاری بعضی باشگاه ها داشتند باید برطرف شود و اگر نتوانند به سمت حرفه‎ای شدن پیش بروند حذف شده و تیم دیگری جایگزین می‎شود.
 
کفاشیان تاکید کرد: باشگاه‎ها باید ابزارهای حرفه‎ای شدن را در دستور کار قرار دهند؛ چون در این صورت قطعاً در آینده رشد و پیشرفت کشور را شاهد خواهیم بود.
 
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه خوشبختانه لیگ برتر ما خوب پیش رفته، تصریح کرد: تا هفته آخر هنوز قهرمان مشخص نیست و این نشان‎دهنده این است که لیگ ما خیلی خوب بوده و داوری تا حد زیادی بهتر شده و اعتراضات به تصمیمات داوری نسبت به سال های قبل خیلی کمتر شده است.
 
وی اظهار امیدواری کرد با سیاست‎های سازمان لیگ و هیئت رئیسه فدراسیون کیفیت لیگ برتر در فصل آینده بهتر شود.
 
کفاشیان در ادامه از عدم حضور بازیکنان بی‎کیفیت خارجی در لیگ دسته اول و برتر خبرداد و افزود: هفته آینده جلسه‎ای در سازمان لیگ با محوریت منع استفاده از دروازه‎بان و بازیکنان خارجی خواهیم داشت و قصد داریم حضور و استفاده از بازیکنان خارجی را محدود کنیم.
 
کفاشیان تصریح کرد: خیلی از بازیکنان خارجی که وارد فوتبال ما شده‏‌اند کیفیت لازم را نداشته و اگر در ارزیابی‏ها به این نتیجه برسیم که حضور آنها از جمله دروازه‎بان‎ها به نفع فوتبال کشور است اجازه استفاده را به باشگاه‎ها می‏‌دهیم ولی اگر ارزیابی‎ها عکس این باشد و چون در بیشتر موارد از حضور بازیکنان خارجی افراد واسطه بهره‎مند شده‏‌اند، قطعاً از ورود بازیکنان این‌چنینی جلوگیری خواهیم کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار