جنبش دانشجويي پيام رهبري در خصوص غزه را به گفتمان عمومي تبديل كرد
کد خبر:۱۸۶۲۵
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز:

جنبش دانشجويي پيام رهبري در خصوص غزه را به گفتمان عمومي تبديل كرد

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز گفت: دانشجويان به عنوان نقش واسط رهبري و مردم در بحث غزه توانستند پيام مقام معظم رهبري را زودتر از بقيه اقشار به خواست عمومي و يا همان گفتمان عمومي تبديل كنند.

احمد سعيدي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شيراز، با بيان اينكه حماس با الگو گرفتن از فرهنگ عاشورايي و انقلاب اسلامي توانست رهبري مقاومت را از آن خود كند، تصريح كرد: حماس با اين انتخاب توانست گروه هايي مانند فتح را در حاشيه قرار دهد و عامل پيروزي اين جنگ نابرابر نيز همين فرهنگ عاشورايي بود.

وي توده مردم، نخبگان و رهبري را اركان مناسب در جهت حركت صحيح افكار عمومي خواند و اذعان داشت: با اين شيوه حركتي، مي‌توان افكار عمومي و امت اسلامي را به «بيداري اسلامي» مد نظر رسانيد.

سعيدي نقش افكار عمومي بدون حضور رهبران و نخبگان را بي‌تأثير خواند و افزود: حركت توده‌هاي مردمي در مصر و كشور‌هاي همسو نمونه بارز اين عدم موفقيت است.

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز گروه‌هاي دانشجويي را در همين راستا به نوعي آرمانگرا خواند و تصريح كرد: شور و نشاط جواني و حضور در يك محيط علمي در اين حركت آرماني پيش برنده است.

وي با اشاره به توطئه جريان صهيونيزم در خاورميانه از چند صدسال پيش، اذعان داشت: استعمار از همان ابتدا با سوءاستفاده از عقب‌ماندگي جهان اسلام به لحاظ فن‌آوري و علم، درصدد جايگزيني عناصر خود فروخته و حذف تفكر اسلامي بود.

سعيدي يادآور شد: با اوج بيداري اسلامي و فرهنگ تشيع و ظهور شخصيت بي‌نظير حضرت امام خميني (ره)، انديشه اسلامي و مقاومت گسترش پيدا كرد و اين سناريو نيز تا حدودي شكست خورد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار