گروه جداشده از طالبان، مسئول کشتن مذاکره کننده ارشد شورای صلح افغانستان
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الجزیره، رسانه های پاکستان گزارش دادند یک گروه جداشده از طالبان، مسئولیت کشتن ارسلا رحمانی، مذاکره کننده ارشد شورای صلح افغانستان را به عهده گرفت.
روز دوشنبه روزنامه اکسپرس تریبون گفت: جبهه ملا دادالله روز یکشنبه در یک پیام متنی اعلام کرد آنها در پشت پرده این ترور بوده اند.
به گفته یک سخنگو که خود را قاری حمزه معرفی کرده، رحمانی به دلیل روابطش با دولت کابل و متحدان خارجی اش مورد هدف قرار گرفته است.
این مرد گفت: نیروهای کافر به ارسلا [رحمانی] ماموریت دادند که مجاهدین را به غیر مسلمانان بفروشد، به طوری که غیر مسلمانان همچنان به حضور خود در افغانستان ادامه دهند؛ ما تمام چنین مردمی را هدف قرار می دهیم و از بین بردن می بریم."
گروه ملا دادالله، که به طور عمده خرج از استان قندهار، هلمند و ارزگان عملیات انجام می دهد، پس از آن شکل گرفت که فرمانده ارشد طالبان، ملا دادالله، در سال 2007 در ولایت هلمند کشته شد. این گروه با مذاکرات طالبان با ایالات متحده مخالف است.
رئیس بخش تحقیقات جنایی اداره پلیس کابل گفت: رحمانی روز یکشنبه هنگامی که یک مهاجم ناشناس از یک وسیله نقلیه وی را در غرب کابل هدف قرار داد، کشته شد.