توصيه سياسي آيت الله بهجت چه بود؟/ عارفي كه در تمام عمر 10 دقيقه هم بيكار نبود/ عابدي كه طي 25 سال فقط يك بار در مورد خودش صحبت كرد
به گزارش خبرنگار دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»، مراسم گراميداشت آيت الله بهجت(ره) با عنوان «بهجت عرفا، وارث انبياء» عصر امروز با حضور شاگردان آن عالم رباني و شخصيت هاي علمي و فرهنگي در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد.
حجت الاسلام بهجت، فرزند آيت الله بهجت در اين مراسم گفت: اساس خلقت بر هدفي مشخص است و هدف آن خلقت چيست؟ خالق خلقت ميگويد كه بشر تويي.
وي ادامه داد: همه موجودات عمري دارند انسان هم عمري دار؛د فرداي ما تضمين نيست و ميگويد ما تو را براي از بين رفتن نيافريدم، تو را براي ماندن آفريديم تو هستي و يك بينهايتي؛ آقاي بهجت كسي بودند كه به اين باور داشتند.
همانطور كه علم را ميخوانيم بايد معرفت خود را هم بالا ببريم
فرزند آيت الله بهجت گفت: اولين مرحله عبوديت نديدن خود و مالك ندانستن خود است تا خود را پاك نكنيم علم و عمل به كارمان نميآيد، همانطور كه علم را ميخوانيم بايد معرفت خود را هم بالا ببريم.
حجت الاسلام بهجت افزود: كسي كه براي دنياي خود سي سال درس ميخواند براي ابد خود چه ميكند؟
وي با اشاره به علاقه و توجه زيادي كه آيت الله بهجت به نماز داشتند، گفت: اگر سلاطين عالم لذت نماز را چشيده بودند دنبال دنيا نميرفتند.
فرزند آيت الله بهجت گفت: آيت الله بهجت در دنيايشان از سبكترين و كمارزش ترين چيزها استفاده ميكردند و در تمام عمرشان نديدم كه 10 دقيقه بيكار باشند يا ذكر بود يا فكر بود، آنقدر كه وقت برايشان ارزش داشت.
وي در ادامه با استفاده از آيات و خطبههاي نهجالبلاغه مراتب و مراحل سير و سلوك اين عارف حق را به صورت مختصر بيان كرد.
حجت الاسلام منفرد بيان داشت: دائم الحضور و دائم ذكر بودن به بركت ذات حق است كه دلها را جلا ميدهد، بدي ها وزشتي ها از انسان گرفته ميشود و خوبيها و فضائل داده ميشود.
وي ادامه داد: به بركت آن چيزيهايي كه قبلا نميشنيديم و نميديديم و چه بسا كه انكار ميكرديم، يك مرتبه كري از گوش انسان گرفته ميشود و صداي ملائك را مي شنود و كوري از چشم او گرفته ميشود و سرتا پاي وجودش مقام تسليم ميشود.
حجت الاسلام منفرد در ادامه افزود: آيت الله بهجت از عالم مثال عبور كرد و به عالم عقل و روح آمد و در عالم عقل و روح به واسطه سيطره روح و قدرت روح در عالم، احاطه به باطنها و افكار، توانایی طي الارض، تصرف در آينده و تصرف در نفوس و همه اينكارها را داشتند.
وي ادامه داد: در بعد فرهنگي، بخش بزرگي به برگزاري بزرگداشت بزرگان اختصاص داده ميشود و برداشت ما اين است هرچه به اين شخصيت هاي بزرگ بيشتر بپردازيم به سرچشمه پرداختهايم و تغذيه فكري خويش را از اين سرچشمهها ميگيريم.
وي گفت: در بيست و پنج سالي كه با ايشان بودم فقط يك بار در مورد خودشان صحبت كردند، آقاي بهجت بسيار سپاسگزار و شكور و حقگذار بود و ميفرمودند از بچگي نزد هر پزشكي كه رفتم او را به ياد دارم و برايشان دعا ميكنم.
حجت الاسلام روحي گفت: آيت الله بهجت يك دقيقه از عمر خود را تلف نكردند و اگر لازم بود براي همان يك دقيقه سه تا چهار كار را همزمان انجام ميدادند.
وي در پایان اظهار داشت: راه آقاي بهجت چه بود؟ نماز اول وقت و ترك معصيت، توصيه ديگر آقاي بهجت در مورد مسائل سياسي توصيه به وحدت بود؛ كما اينكه اصولا به صورت مستقيم به كسي توصيه نميكردند.