کد خبر:۱۸۶۵۳۴
رویارویی زودهنگام باراک اوباما و میت رامنی
باراک اوباما با حضور در یک مجمع خیریه شورای عالی همجنسگرایان مجدداً بر موضع موافقش با ازدواج همجنسگرایان در آمریکا تاکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری یورونیوز، باراک اوباما با حضور در مجمع همجنس گرایان مجدداً بر موضع موافقش با ازدواج همجنس گرایان در آمریکا تاکید کرد.
ریکی مارتین، خواننده همجنس گرای پاپ آمریکایی در این نشست شجاعت باراک اوباما را در حمایت از ازدواج همجنس گرایان در آمریکا ستود.
اوباما با تایید اختلاف نظر موجود میان خود و میت رامنی، نامزد احتمالی جمهوری خواهان در انتخابات آتی ریاست جمهوری، درباره ازدواج همجنس گرایان گفت: باید عمیقاً ایمان داشته باشیم که نه تنها مایی که این جا گرد هم آمده ایم، بلکه همه در کرامت و احترام با هم برابریم و از حقوق مساوی برخورداریم.
با این حال رویارویی زودهنگام میان رئیس جمهوری آمریکا و میت رامنی جمهوری خواه به ازدواج همجنس گرایان محدود نمی شود؛ طرفداران اوباما، با پخش ویدئویی، رامنی را به از بین بردن فرصت های شغلی در طول دوره فرمانداری اش متهم کردند.
هواداران جمهوری خواه میت رامنی هم با به تصویر کشیدن مشکلات کارگران شهرهای کوچک آمریکا، دولت دموکرات اوباما را مسئول نابسامانی های این بخش از جامعه معرفی کردند.
لازم به ذکر است، نامزد رسمی جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری، پیش از برگزاری مجمع ملی این حزب در مرداد ماه سال جاری اعلام نخواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰