به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، رضا سراج صبح امروز در نشست خبري كه در مجتمع فرهنگي 13 آبان برگزار شد، جهاد علمي را راهبرد اساسي بسيج در طرح تحول و تعالي دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب همواره پيشگامي در عرصه هاي علمي سياسي، خدمت و دينداري را از بسيج خواسته است.
وي با بيان اينكه راهبرد مشخص رهبر معظم انقلاب در دهه چهارم انقلاب پيشرفت و عدالت است، گفت: تحقق اين پيشرفت و عدالت نيازمند جهاد علمي است.
سراج همچنين گفت: ما در دهه چهارم انقلاب در راستاي شتاب بخشي به جريان تند علم، تبديل علم به فناوري و محصول مورد نياز جامعه تلاش مي كنيم تا زمينه تحقق چشم انداز 20 ساله فراهم آيد.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي تبديل رويكرد آموزشي به پژوهش را يكي از رويكردهاي سازمان بسيج دانشجويي عنوان كرد و افزود: طرح تاسيس پژوهشكده هاي دانشجويي بسيج كه مراحل نهايي خود را مي گذارند در راستاي دستيابي به اين رويكرد راه اندازي شده است.
وي از راه اندازي كانون هاي علمي بسيج دانشجويي در 140 دانشگاه كشور خبر داد و گفت: كانون هاي علمي تا پايان سال جاري در تمامي موسسات و مراكز آموزش عالي تاسيس خواهد شد.
سراج در ادامه بيان داشت: با راه اندازي كانون هاي علمي، بسيج به پيشگامي و پيشتازي در حوزه جهاد علمي مي رسد.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي با بيان اينكه تلاش سازمان يافته براي پيشرفت علمي يكي ديگر از رويكردهاي جدي بسيج در مباحث عمق بخشي است، گفت: در اين راستا سازمان علمي در بسيج راه اندازي شده كه سعي دارد نقشه راه علمي بسيج و سهم آن را در تحقق نقشه راه علمي كشور مشخص كند.
وي با بيان اينكه فرهنگ و تفكر بسيجي در تمام دانشجويان وجود دارد، گفت: عضويت در هسته ها، كانون ها و گروه هاي پژوهشكده هاي دانشجويي بسيج هيچ محدوديتي ندارد و نيازي به عضويت در بسيج نيست.
سراج در پايان خاطرنشان كرد: پژوهشكده هاي دانشجويي با مشاركت بسيج دانشجويي و بسيج اساتيد تاسيس مي شوند و حمايت مالي آنها نيز از طريق قراردادهايي كه در قالب طرح هاي پژوهشي كاربردي و توسعه امضا خواهد شد، تامين مي شود./انتهاي پيام/