عملکرد ضعیف اوباما به تضعیف ناتو انجامیده است
کد خبر:۱۸۷۰۹۰
میت رامنی:

عملکرد ضعیف اوباما به تضعیف ناتو انجامیده است

میت رامنی، نامزد جمهوری خواهان در ایالات متحده، اوباما را متهم کرد که عملکردش منجر به تضعیف سازمان ناتو شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سی.ان.ان، در حالی که یک روز تا نشست سران ناتو در شیکاگو باقی مانده است، میت رامنی، نامزد جمهوری خواهان با بهره برداری از فضای ایجاد شده به انتقاد از باراک اوباما نامزد دموکرات ها پرداخت.
 
وي اظهار داشت: مدیریت ضعیف اوباما منجر به تضعیف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی شده است؛ زیرا ایالات متحده نقش محوری را در این سازمان ایفا می کند.

به گفته رامنی در صورت روی کار آمدن وی تغییرات اساسی در نحوه اداره ارتش و بودجه آن صورت خواهد گرفت، اوباما در پی آن است تا در یک روند تدریجی 10 ساله بودجه دفاعی امریکا را یک هزار میلیارد دلار در سال کاهش دهد.
 
اين نامزد جمهوري خواهان امريكا همچنین اعلام کرد: بر دفاع ضد موشک و امنیت انرژی دفاع خواهد کرد.
 
نشست سران ناتو طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در شیکاگو ایالات متحده برگزار می شود، بر اساس گزارش ها در این نشست در رابطه با چگونگی فعالیت این سازمان در افغانستان بحث می شود.

حامد کرزای، رئیس جمهور افغانستان نیز برای حضور در این نشست وارد امریکا مي شود و یکشنبه با اوباما دیدار خواهد کرد.

کرزای بر آن است در این نشست اعضای این سازمان را برای اعطای کمک سالیانه چهار میلیارد و یکصد میلیون دلاری به افغانستان متقاعد کند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار