کد خبر:۱۸۷۶۴۵
رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي:

برخي‌ها خدمات نظام در حوزه سلامت را به نفع خود مصادره مي‌كنند

رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: برخي‌ افراد خدمات نظام در حوزه سلامت را به نفع خود و با كج انديشي به نفع دشمنان مصادره مي كنند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، رئيس زاده عصر امروز در نشست مشترك سازمان بسيج جامعه پزشكي و نمايندگان حوزه سلامت در مجلس نهم كه در سازمان بسيج جامعه پزشكي برگزار شد، گفت: برخي افراد نان و نمك نظام را خورده‌اند و نمكدان را شكسته‌اند؛ به طوري كه خدمات نظام را به نفع خود مصادره كرده ولي به ناحق انتقادهاي تخريبي مي كنند.

وي افزود: نبايد اجازه دهيم افرادي به ناحق حوزه سلامت كشور را به نفع خود و با كج انديشي به نفع دشمنان مصادره كنند.

رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور در ادامه با اشاره به فعاليت‌هاي سازمان بسيج جامعه پزشكي و معرفي اين فعاليت‌ها براي نمايندگان مجلس نهم گفت: سازمان بسيج جامعه پزشكي در 32 مركز در استان‌ها فعال است و بيش از 350 مركز وابسته به حوزه سلامت در استان‌هاي مختلف دارد.

رئيس زاده گفت: بسيج جامعه پزشكي بازوهاي اجرايي بسياري را در اقصي نقاط كشور دارد كه وجود اين كانون‌ها، اطلاعات وسيعي را در حوزه سلامت در اختيار سازمان بسيج جامعه پزشكي قرار مي‌دهد.

وي با بيان اينكه در حال حاضر 65 هزار نفر از پزشكان يعني بالغ بر 25 درصد جامعه سلامت كشور عضو بسيج جامعه پزشكي هستند، گفت: بسيج جامعه پزشكي ارتباط وسيعي با نخبگان دارد و همچنين ارتباط‌هايي را با سازمان‌هاي مردم نهاد در حوزه سلامت برقرار كرده است كه مي‌تواند از توان آنها نيز براي بسترسازي در حوزه‌هاي مستعد استفاده كند.

رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: پتانسيل ديگر سازمان بسيج جامعه پزشكي اين است كه توان به ميدان آوردن ظرفيت‌هاي عظيم سپاه و بسيج در حوزه سلامت كشور و همچنين بسترسازي براي استفاده از ظرفيت كشور در خارج از مرزها و ارائه خدمات در آنجا را هم دارد.

رئيس زاده گفت: مطالبه گرايي و آرمان‌خواهي، پتانسيل ديگر بسيج جامعه پزشكي است و اين سازمان قوانيني را كه در مجلس وضع مي‌شود ولي در پيچ و خم اجرايي معطل مي‌شود، پيگيري مي‌كند.

وي گفت: ما توان عملياتي كردن پتانسيل حوزه سلامت در مقابل مديريت بحران را نيز داريم.

رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور ادامه داد: در سال گذشته 20 بيمارستان صحرايي و 30 بيمارستان ثابت راه‌اندازي كرديم و بيش از 50 تيم تخصصي به استان‌ها اعزام شد.

رئيس زاده گفت: همچنين در سال گذشته چهار تيم به كشورهاي كنيا، سومالي، لبنان و پاكستان براي ارائه خدمات پزشكي اعزام شدند.

وي گفت: راه اندازي كتابخانه مجازي پزشكي و چهار پژوهشكده مجازي و همچنين كميته‌هاي علمي از ديگر فعاليت‌هاي سازمان بسيج جامعه پزشكي است.

رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور گفت: در حال حاضر، 15 هزار مورد از آخرين اطلاعات علوم پزشكي در كتابخانه مجازي سازمان بسيج جامعه پزشكي وجود دارد.

رئيس زاده اظهار داشت: طرح رهنمون نيز براي ارائه خدمات مراكز درماني به مردم، از سال گذشته انجام شده است به اين صورت كه به طور چهره به چهره با مراكز درماني ارتباط برقرار كرده و از ظرفيت آنها براي خدمت رساني در حوزه پزشكي استفاده كنيم.

وي همچنين از برگزاري كنگره سراسري شهداي جامعه پزشكي خبر داد و گفت: مقدمات برگزاري كنگره سراسري شهداي جامعه پزشكي آغاز شده است و اين كنگره در سال 92 برگزار مي‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار