تغيير در فدراسيون‌هاي ورزشي و انصراف دسته‌جمعي قايقرانان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۸۵۳

تغيير در فدراسيون‌هاي ورزشي و انصراف دسته‌جمعي قايقرانان

در حالي كه همه كشورها تلاش مي‌كنند تا ورزشكاران در آستانه المپيك بدون دغدغه تمرين كنند، تغيير و تحولات در ورزش كشور زمينه انصراف قايقرانان از المپيك را فراهم كرد.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ بركناري چند رئيس فدراسيون توسط وزارت ورزش و جوانان در دو روز گذشته سبب شد تا در آستانه المپيك، ورزش ايران با موجي از اضطراب و تنش روبرو شود؛ نگراني از تاثير اين تغييرات بر عملكرد ورزشكاران در تمام بخش هاي ورزش محسوس است.

شايد بركناري دنيامالي از رياست فدراسيون قايقراني بيش از ساير تغييرات حاشيه داشته؛ چرا كه از نظر بسياري، اين تغيير در روزهايي كه قايقراني صاحب پنج سهيمه المپيك است، به دور از تدابير ورزشي مي باشد؛ البته اين افراد اعتقاد دارند كه مسائلي خارج از ورزش در اين تغييرات دخالت دارد.

نخستين موضوعي كه پس از بركناري دنيامالي تيتر اصلي رسانه ها شد، احتمال تعليق قايقراني بود كه موجي از نگراني را در بين ملي پوشان اين ورزش ايجاد كرد، اما با انتشار خبر كناره گيري محسن شادي از حضور در المپيك، تير خلاص بر پيكر قايقراني زده شد تا اين فدراسيون در آستانه المپيك درگير مسائل حاشيه اي شود.

محسن شادي درباره انصرافش از حضور در المپیک لندن گفت: با این شرایط و تغییر و تحولاتی که پیش آمده، دیگر روحیه اي برای المپیک ندارم، بنابراين با سایر قایقرانان به این نتیجه رسیدیم و به فدراسیون اعلام کردیم که در المپیک شرکت نخواهیم کرد.

وی با بيان اينكه ما قایقرانی را با دنیامالی شروع کردیم و همه قایقرانی را با دنیامالی می‌شناسند، ادامه داد: بعضی از ورزشکاران كه برای حضور در مسابقات جهانی اعزام شده اند، اعلام کردند، با این شرایط حتی حاضرند در مسابقات جهانی شرکت نکنند.

پس از اين تحولات، اعضای هیئت اجرایی كميته ملي المپيك نيز اعلام آمادگی كردند كه چنانچه هدف از این تغییرات، اعمال نظر و چینش نیروها در انتخابات آتی کمیته ملی المپیک باشد، به منظور استقرار آرامش مورد نیاز در این مقطع حساس از ورزش کشور، از مسئولیت خود کنار بروند تا ورزش کشور بیش از این دچار خسران نشود.

در ادامه اعتراضات به تغييرات فدراسيون ها، علیرضا سهرابیان، نایب رئیس فدراسیون قایقرانی به دلیل تغییر و تحولات صورت گرفته در فدراسیون و انصراف قایقرانان از حضور در المپیک لندن از سمت خود استعفا داد و مهران قزل‌باش، سرمربی تیم ملی کانوپولوی ایران از انصراف تیم‌های مردان و بانوان کشورمان در رقابت‌های جهانی لهستان که شهریور ماه برگزار می‌شود، خبر داد.

صحبت در مورد دلايل اين تغييرات بر عهده ما نيست و شايد در پس اين تغييرات دلايل قابل قبولي وجود دارد، اما آيا واقعاً نمي توانستيم چند روز ديگر طاقت بياوريم تا المپيك تمام شود؟

نكته قابل توجه اينجاست كه مسئولان وزارت ورزش و جوانان تا كنون هيچ پاسخي در اين خصوص نداده اند و حتي روز گذشته برخلاف انتظارات، محمد عباسي، وزير ورزش و حميد سجادي، معاون وزير در مراسم تجليل از ورزشكاران جانباز و معلول كشور حضور نيافتند كه به نظر مي رسد دليل اين غيبت عدم پاسخگويي به خبرنگاران بود.

اين غيبت در حالي صورت گرفت كه جانبازان كشور كه در طول هشت سال براي پاسداشت خاك ميهن در برابر دشمن ايستادند و از جان خود گذشتند، لايق تقدير و سپاس بيشتري هستند كه غيبت وزير ورزش در اين مراسم چندان شايسته نبود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار