کد خبر:۱۸۸۰۰۵
سيف در گفت وگو با «خبرگزاري دانشجو» خبر داد:
ارائه پيشنهاد اصلاح آيين نامه نشريات دانشجويي
معاون فرهنگي- دانشجويي دانشگاه تهران با اشاره به وقايع هفته گذشته دانشكده علوم اجتماعي و نشريه دانشجويي آن، از ارائه پيشنهاد اصلاحي به آييننامه نشريات دانشجويي خبر داد.
عبدالرضا سيف در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به روند ارائه مجوز به نشريات دانشجويي در دانشگاه تهران گفت: در راستاي كرسيهاي آزادانديشي، دانشجوياني كه مشكل اخلاقي و انضباطي نداشته باشند ميتوانند به صورت چند نفره درخواست مجوز براي يك نشريه دانشجويي دهند.
وي با بيان اينكه اين نشريات در موضوعات مختلفي منتشر ميشود، تصريح كرد: اين نشريات در موضوعات سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي به صورت محدود در نسخههاي 50يا نهايتا 100 تايي منتشر ميشوند.
سيف ادامه داد: اين نشريات تا زماني كه در چارچوب حركت كنند و به ارزشهاي اسلامي، انقلابي و ملي توهين نكنند، ميتوانند فعاليت داشته باشند و اگر وارد اين محدوده شوند طبق قانون با آنها برخورد ميشود.
معاون فرهنگي - دانشجويي دانشگاه تهران با بيان اينكه در صورتي كه نشريات دانشجويي وارد محدوده تعيين شده شوند لغو مجوز و به كميته انضباطي معرفي ميشوند خاطرنشان كرد: به طور كلي فعاليت اجتماعي و سياسي آن نشريه در فضاي دانشگاه سلب ميشود.
وي با بيان اينكه به هر كسي براي چاپ نشريه مجوز داده نميشود و سوابق وي بايد در كميته انضباطي بررسي شود، گفت: در كميته انضباطي سابقه اين افراد مبني بر نداشتن سوءاعتبار در زمينه مسائل اخلاقي و سياسي مورد بررسي قرار ميگيرد.
سيف با بيان اينكه نظارت بر اين نشريات به دليل رعايت موازين شرعي صورت ميگيرد، گفت: نسخهاي از اين نشريات بايد به دست مسئولين دانشكده، معاون يا رئيس دانشكده برسد و اگر وي احساس كند در آن نسخه مطلبي مشكلدار وجود دارد، مانع از توزيع آن شود.
معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه تهران بيان داشت: در ماجراي نشريه دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران نيز اين مسئله مورد توجه قرار گرفته بود، اما تا زماني كه معاون دانشكده نسبت به مطلب منتشر شده مطلع شود چند نسخه از اين نشريه در دانشكده توزيع شده بود، ولي پس از اطلاع معاون دانشكده جمع شد و البته اين نشريه توقيف شد.
وي با بيان اينكه پيشنهاد اصلاحي به آييننامه نشريات دانشجويي را براي جلوگيري از وقوع چنين مسائلي عنوان خواهيم كرد، گفت: در اين پيشنهاد كه هنوز جنبه رسمي پيدا نكرده است خواستار اين هستيم كه نشريه حتما بعد از تاييد معاون دانشكده و يا هر شخص ديگري كه مسئوليت نظارت آن را دارد تاييد شود و اگر چنين اتفاقاتي رخ داد شخص مسئول پاسخگو باشد و بعد دانشجو پاسخگو باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.