کد خبر:۱۸۸۲۶۸
سخنگوي جبنش عدالتخواه دانشجويي:
به قيمت بينتيجه بودن مذاكرات خط قرمزها را حفظ ميكنيم
سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه در صورت بينتيجه بودن مذاكرات، شرايط كشور مانند 30 سال قبل خواهد بود، گفت: خواسته اصلي ما از تيم مذاكرهكننده اين است كه حتي اگر مذاكرات بينتيجه بماند از خط قرمزها كوتاه نياييم.
مهدي خوجگي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به ميزان تأثير تحريمها بر اقتصاد ايران گفت: بايد به اين نكته توجه داشت كه حقيقتاً چه ميزان از مشكلات اقتصادي كشور مربوط به تحريمهاست، اگر چه تحريمها بيتأثير نبودهاند، اما بايد ديد نقش عوامل داخلي چه ميزان است و حتي اگر تحريمها برداشته شود شرايط داخلي و عملكرد مسئولان چگونه خواهد بود.
سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي افزود: اگر كسي به دنبال اين است كه فضاي اقتصادي داخل بهبود يابد، اولويت اول اين است كه فكري به حال عملكرد مسئولان بكند.
وي تأكيد كرد: اين توجيه كه بخواهيم به بهانه بهبود فضاي اقتصادي به غرب امتياز بدهيم، در واقع فرصت طلبي افرادي است كه استكبارستيز نيستند.
خوجگي با اشاره به لزوم نگاه انقلابي به مذاكرات گفت: هر كس كه با منطق انقلابي عمل كند و رفتار غرب را در 30 سال گذشته رصد نمايد، مي داند كه هر زماني كه ملت يك قدم عقب گذاشته آنها ده قدم جلو آمدهاند و هيچ گاه در خواستههايشان توقفي حاصل نشده است.
سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي افزود: اين بلاهت است كه بخواهيم به بهانه رفع تحريمها به غرب امتياز بدهيم.
وي با اشاره به امتیازاتی که غرب به دنبال آن است، گفت: در 30 سال گذشته از جمله مسائلي كه ما به دنبال آن بودهايم و براي ما امتياز محسوب ميشود، مسئله انرژي هسته اي يا شعارهايي است كه براي غرب گران تمام شده است.
خوجگي افزود: دشمن با برخي ويژگيهاي ما از جمله استكبارستيزي مشكل دارد؛ اين در حالي است كه از دست دادن اين شعارها از ميان رفتن هويت ماست.
سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به انتظار ملت ايران از تيم مذاكره كننده با توجه به مسئله بيداري اسلام در جهان گفت: انتظار ما از نمايندگان ملت ايران، با توجه به جبههبندي مستكبران و مستضعفان، اين است كه با زيركي خاص خودشان خط و مرزهاي اساسي ملت ايران را كه در 30 سال گذشته برايشان هزينه دادهايم، حفظ كنند.
وي با اشاره به خط قرمزهاي ملت گفت: بحث مذاكره با آمريكا از جمله اين خط قرمزهاست، بنابراين تا آمريكا از خوي استكباري خود دست برندارد و از ملت ايران بابت جنايت هاي گذشته عذرخواهي نكند مطمئناً ايران كوتاه نخواهد آمد.
خوجگي افزود: مسئله پيوستن ايران به پروتكل الحاقي و عقبنشيني در بحث فناوري هستهاي از جمله ديگر خط قرمزهاي ملت ايران است و اگر قرار بود ما به چنين پيشرفتهاي دست پيدا نكنيم نيازي به اين مذاكرات نبود.
سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي تأكيد كرد: خواسته اصلي ما از تيم مذاكره كننده اين است كه حتي اگر مذاكرات بينتيجه بماند از خط قرمزها كوتاه نياييم؛ چرا كه در صورت بينتيجه بودن مذاكرات شرايط مانند 30 سال قبل خواهد بود كه آمريكا تهديد ميكرد و ايران به پيش مي رفت و غرب مجبور بود در مقابل ايران كرنش كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.