کد خبر:۱۸۸۳۴۵
به مناسبت شهادت امام علی‌النقی (ع)؛

سیاست خلفای عباسی در جهت ناشناخته ماندن امام علی‌النقی(ع) تا کنون باقی مانده/ حمله به امام هادی (ع) حمله به امام زمان (عج) است

اعتقاد به ظهور و وجود امام زمان (عج) وجه امتیاز دین اسلام بر سایر ادیان و مذاهب است؛ تقویت و تضعیف این اعتقاد رابطه مستقیمی با...
گروه دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»- فاطمه شکری؛ موقعیت استراتژیک سه امام آخر قبل از امام زمان (عج) در میان اعتقادات شیعی از جایگاه بسیار حساس و خطیری برخوردار است. در توضیح این بیان می‌توان گفت که ظهور منجی و برپایی عدالت الهی در جامعه در نتیجه ظهور امام زمان (عج) است و این از عقاید بسیار مهم و تعیین کننده شیعه است و حتی می‌توان این عقیده را نقطه امتیاز شیعه از سایر ادیان و مذاهب دانست.

پایه گذاری این اعتقاد که ظلم و ستم به وسیله فردی خدایی از میان خواهد رفت و وی در برپایی عدل و صلح موفق خواهد شد، از زمان پیامبر اسلام آغاز شده بود.

اعتقاد به حضور و ظهور امام زمان (عج) را نه تنها می‌توان از بنیادی ترین اعتقادات شیعه دانست، بلکه می‌توان کارکردی دشمن شکنانه برای آن متصور شد؛ زیرا اعتقاد به ظهور منجی الهی و منتظر ایشان بودن سبب می‌شود خون حیات در رگ‌های شیعه تداوم داشته باشد و بر پا بماند.

حمله به امام هادی (ع) حمله به امام زمان عج است

اما این اعتقاد مهم و بنیادین شیعه در همیشه تاریخ به صورت‌های متعددی مورد حمله قرار می‌گرفته است، از جمله طولانی شدن غیبت و مخفی بودن آن حضرت و مدت عمر آن حضرت مورد سوال و شبهه قرار گرفته است، اما از آن جا که امامان معصوم علمی الهی و نامحدود دارند جواب این گونه شبهات از لحاظ عقلی و قرآنی و مستدل بیان شده است.

بی‌توجهی شیعیان تهدیدی بزرگ‌تر و آسیب رساننده‌تر

اکنون اعتقاد به امام زمان و حضور و ظهور ایشان در جامعه از سوی خود شیعیان مورد تهدید قرار گرفته است و این موضوع را می‌توان به مراتب خطرناک‌تر و تهدید کننده‌تر از شبهات قبلی دانست.

امام هادی (ع) و امام حسن عسگری (ع) را می‌توان تکمیل کننده زنجیره امامتی دانست که به امام زمان (عج) منتهی می‌شود و اکنون شیعیان با نداشتن کم‌ترین شناخت و توجه به امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع) در عمل این زنجیره الهی را ناقص و غیر کار آمد می‌کنند.

امام هادی امام چندم است؟

این حقیقت تلخ و دردناک اکنون در میان دوستداران اهل بیت مشاهده می‌شود که هنگامی که اسم امام جواد(ع) و امام هادی(ع) و امام حسن عسگری را می‌شنوند نه تنها شناخت کافی ندارند، بلکه برای آنان سوال ایجاد می‌شود که امام چندمین هستند؟

بعد از امام رضا (ع) وجود امامان آخرین شیعه در اذهان شیعیان از ابهامی بزرگ برخوردار است تا آن جا که حتی چندمین امام بودن برای افراد سالخورده سوال انگیز است.

شیعیان زمینه ساز شبهات نشوند

هرچند که بیان این واقعیت و حقیقت بسیار تلخ و گزنده است، اما به آسانی می‌توان دانست امام هادی (ع) در این میان مورد ظلم و بی‌توجهی بیشتری قرار گرفته است و نکته با اهمیت آن است که وجود امام هادی (ع) در اثبات وجود امام زمان (ع) نقش بسیار کلیدی و مهمی است.

بدین معنا که امام هادی (ع) از لحاظ علم انساب جد حضرت صاحب الزمان (عج) است و هنگامی که وجود جد مبارک آن حضرت مورد غفلت قرار می‌گیرد بدان معنا است که نه تنها دوستداران اهل بیت خود زمینه‌ساز شبهات می‌شوند، بلکه موجب از بین رفتن سرمایه های گران بهای شیعه می‌گردند.

تحکیم موقعیت امام هادی تحکیم موقعیت امام زمان است

حفظ اعتقاد به امام زمان (ع) در گرو حفظ اعتقاد به امامان پیشین است و رواج شناخت آن بزرگواران در تحکیم موقعیت امام زمان (ع) بسیار کار ساز است. هرگونه تضعیف کردن و بی‌توجهی به امامان عسگرین عین بی‌توجهی و تضعیف امام زمان (عج) است.

به ظلم خلفای عباسی پایان دهید

بی‌هیچ شک و تردیدی این حقیقت بسیار تلخ و دردناک در میان محبین اهل بیت وجود دارد که تلاش خلفای عباسی در جهت ناشناخته ماندن امامان عسگریین در جامعه موفق شده و حتی این طرح شوم تا آن جا پیشرفت کرده که همراه با طرح اسم امام هادی (ع) این سوال شنیده می شود که ایشان امام چندمین بوده است؟

آیا به راستی زمان آن نرسیده است که محبین این حقیت حساس و خطیر را درک کنند که وجود امام هادی (ع) مانند پایه و اساس اعتقاد به منجی الهی است و هرگونه تضعیف و عدم شناخت آن حضرت دقیقا تضعیف و سبک شمرده شدن امام زمان (عج) است؟

اکنون زمان آن فرا رسیده است که شیعیان کمر همت ببندند و اثرات ظلم و ستمی که تا اکنون از خلفای عباسی به جا مانده را محو کنند و این مهم میسر نمی‌شود مگر با گسترش هرچه شدیدتر و وسیع‌تر شناخت امامان عسگریین (علیهما السلام)
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار