«ورزش و مردم» يا «ورزش و شفيع»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۴۲۰

«ورزش و مردم» يا «ورزش و شفيع»

آيا برنامه روز گذشته «ورزش و مردم» در راستاي وظيفه اين برنامه به ظاهر مردمي تنظيم شده بود و يا اينكه شفيع تلاش مي‌كرد تا با جلب نظر سرورش! جايگاه خود را در فدراسيوني كه سال‌هاست به انحصار خود در آورده، تثبيت كند.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ در روزهايي كه به واسطه تغيير و تحولات انجام شده در فدراسيون ها و اخبار منتشر شده در خصوص احتمال بركناري چندين رئيس فدراسيون ديگر در آستانه المپيك، حجم زيادي از انتقادات به سمت وزارت ورزش و جوانان در حركت است و تا كنون هيچ مسئولي از وزارت ورزش پاسخ مشخصي به سوالاتي كه وجود دارد، نداده است.

در طول هفته گذشته همه منتظر بودند تا صبح جمعه در برنامه «ورزش و مردم» پاسخ سوالات خود را بگيرند و اطمينان داشتند كه اگر اين برنامه مردمي! به دنبال مطالبات مردم باشد به سراغ يافتن پاسخ اين سوال مي رود اما روند اين برنامه طور ديگري رقم خورد و همه را بهت زده كرد.

شفیع كه سال هاست اجراي اين برنامه را به انحصار خود درآورده است، بار ديگر به عنوان مجري اين برنامه مثلا مردمي روي آنتن آمد و از گفت‌وگوي تلفني با سجادي براي برررسي تغييرات انجام شده در فدراسيون ها خبر داد اما در ابتداي صحبت خود با معاون ورزش وزارت ورزش و جوانان جايگزيني مديران تربيت بدني به جاي روساي فدراسيون ها را روشي خوب توصيف كرد تا از همان ابتدا نشان دهد كه در جبهه وزارتخانه است.

سجادی هم در جواب گفت: ما یک جایی وظیفه داریم بر اساس نتایج و یافته‌هایمان مدیریت را تقویت، تغيير یا تثبیت کنیم و اگر نیاز به تغییر بوده، برابر با اساس‌نامه فدراسیون‌های ورزشی کار غیر قانونی اتفاق نیفتاده و تغییرات انجام شده است و تغییرات در همین راستا بوده و امیدواریم این تصمیمات به نحو احسن باشد، باید به تصمیمات احترام بگذاریم.
 
وي در مورد احتمال تعلیق برخی فدراسیون‌ها توسط فدراسیون جهانی آن رشته‌ها نيز گفت: می‌گویند فدراسیون‌های بین‌المللی، این رشته‌ها را تعلیق می‌کنند ولی تغییرات در فدراسیون‌های مورد نظر طبق اساس‌نامه فدراسیون‌های ایران شکل گرفته و همان‌طور که فدراسیون‌های جهانی این رشته‌ها سال‌ها قبل به این تغییرات احترام گذاشته‌اند، الان هم احترام می‌گذارند و ما را تعلیق نمی‌کنند.
 
معاون ورزش وزارت ورزش و جوانان همچنین از تغییرات در سه فدراسیون دیگر خبر داد و گفت: فدراسیون‌های ژیمناستیک، ورزش‌های رزمی و کاراته نيز در حین المپیک یا بعد از المپیک مجامع‌شان برگزار می‌شود تا رئیس فدراسیون انتخاب شود و ما این مجامع را یک زمانی برگزار می‌کنیم که به کار المپیک لطمه نزند.
 
شفیع هم بعد از این صحبت‌های سجادی گفت: من هم به دوست و سرور گرامی آقای دکتر عباسی تبریک می‌گویم!  

حال چند سوال مطرح است كه آيا برنامه روز گذشته «ورزش و مردم» در راستاي وظيفه اين برنامه به ظاهر مردمي تنظيم شده بود يا اينكه شفيع تلاش مي كرد تا با جلب نظر سرورش! جايگاه خود را در فدراسيوني كه سال هاست به انحصار خود در آورده، تثبيت كند.

به علاوه چرا پس از يك هفته سكوت مسئولان وزارت ورزش، سجادي كه از حضور در جمع خبرنگاران خودداري مي كرد در اين برنامه حاضر به صحبت شد؟ آيا جز اين است كه مي دانست شفيع تمايل زيادي به پرسيدن سوالات جنجالي ندارد؟

رئيس فدراسيون هاكي با سرور خواندن وزير ورزش و جوانان و استفاده شخصي از برنامه اي كه سال هاست عنوان مردم را يدك مي كشد، شايد جايگاه خود را حفظ كرده باشد اما مطمئنا در انجام وظيفه خود در قبال مردم كوتاهي كرده و بايد پاسخگو باشد.  
 
پربازدیدترین آخرین اخبار