برافراشتن پرچم اسكاتلند در طول برگزاری بازی‌های المپیك ممنوع شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۹۶۸

برافراشتن پرچم اسكاتلند در طول برگزاری بازی‌های المپیك ممنوع شد

ممنوعیت اهتزاز پرچم اسكاتلند برفراز ورزشگاه ملی این منطقه از بریتانیا در طول برگزاری بازی‌های المپیك، برگزاركنندگان این بازی‌ها را با انتقاداتی روبرو كرده است.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، منابع اینترنتی از ممنوعیت اهتزاز پرچم اسكاتلند بر فراز ورزشگاه ملی این منطقه از بریتانیا در طول بازي هاي المپيك لندن خبر دادند كه این قانون می تواند مانع از تكان دادن این نماد ملی برای هواداران هنگام برگزاری بازی های المپیك در تابستان امسال شود.
 
براساس قوانین المپیك، ورزشكاران اسكاتلندی نماینده بریتانیا هستند و فقط پرچم بریتانیا باید رسما در ورزشگاهها برافراشته شود.
 
اما آلین اسمیت سیاستمدار اسكاتلندی از حزب ملی اسكاتلند به لرد كو، رئیس كمیته برگزاری بازی های المپیك لندن دراین باره اعتراض كرد.
 
اسمیت گفت: منع اهتزاز پرچم اسكاتلندی ها در ورزشگاه ملی خودشان براساس قوانین كنونی بازی ها باورنكردنی است.
 
وی ابراز امیدواری كرد كو اقدام سریعی برای حاكم شدن عقل سلیم به عمل آورد تا هواداران بتوانند آزادانه پرچم اسكاتلند را در دست بگیرند.
 
براساس قوانین بازی های المپیك 2012، پرچم كشورهایی كه در بازی ها شركت نمی كنند نباید استفاده شود.
 
یك سخنگوی كمیته برگزاری بازی های المپیك لندن عدم امكان برافراشتن پرچم اسكاتلند در ورزشگاه همپدن را تایید كرد.
 
اسمیت گفت: بازی های المپیك یكی از بزرگترین رویدادهای جهان ورزش است و باید جشنواره واقعی فرهنگ جهانی و همراهی بین المللی باشد.
 
وی افزود: طبیعی است كه اسكاتلندی های شركت كننده در بازی ها مایل باشند افتخارات خود را با پرچم ملی شان ابراز كنند و در ولز نیز بسیاری می خواهند با پرچم ولز در بازی ها شركت كنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار