وزير امنيت داخلي انگليس: مسئله غزه نفرت از دنياي غرب را افزايش داد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، لرد وست آو اسپيتهد، وزير امنيت داخلي انگليس گفت: با حمله اسرائيل به غزه، تلاش هاي دولت براي جلوگيري از گسترش روحيات ضدغربي در انگليس بي نتيجه مانده است.
وي درباره گسترش روحيات ضد غربي در اين كشور پس از جنايات صهيونيست ها در غزه ابراز داشت: تجاوزات اسرائيل اين نگاه را در بين مردم تقويت كرده است كه بين غرب و اسرائيل ارتباط وجود دارد.
وست افزود: مسئله غزه استراتژي ما را به شكست كشاند و در شرايط كنوني ما دوستان خود را در جوامع اسلامي از دست داديم.
وزير امنيت داخلي انگليس انتشار عكس ها و فيلم هاي منتشر شده از جنايات صهيونيست ها در غزه را عامل گسترش تنفر از رژيم صهيونيستي و در كنار آن آمريكا و انگليس دانست.
لازم به ذکر است، جنايات رژيم صهيونيستي در غزه منجر به ابراز همدردي گسترده و بي نظير جهاني با مقاومت فلسطيني شده و به شدت دولت هاي حامي اين رژيم را در غرب نگران كرده است./انتهاي پيام/