کد خبر:۱۸۹۵۴۵
تهدید دولت سوريه از سوي نماینده آمریکا در مورد طرح عنان
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: در صورت بیتوجهی دولت سوریه به اجرای کامل طرح کوفی عنان، شورای امنیت مجبور است خارج از طرح عنان اقدام کند.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از قدس العربی، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: در صورت بی توجهی دولت سوریه به اجرای کامل طرح کوفی عنان، شورای امنیت مجبور است خارج از طرح عنان اقدام کند.
سوزان رایس در پایان نشست شورای امنیت درباره سوریه تصريح كرد: اوضاع امنیتی سوریه بسیار بحرانی می باشد و ما از دولت سوریه می خواهیم تا هرچه سریعتر به خشونت ها پایان دهد.
نماینده آمریکا افزود: سه راه حل برای پایان دادن به درگیری ها در سوریه وجود دارد، اول اینکه دولت سوریه باید فوراً طرح کوفی عنان را طبق قطعنامه های شورای امنیت اجرا کند.
راه حل دوم این است که اگر دولت سوریه به وظایفش در قبال طرح عنان عمل نکند، شورای امنیت ملزم به اقدامات شدیدتری خواهد بود.
سوزان رایس افزود: حالت سوم این است که اگر دو راه حل یادشده فایده بخش نباشند، خشونت ها افزایش می یابند.
وی در ادامه عنوان کرد: عدم پایبندی دولت سوریه به اجرای کامل طرح عنان، سران کشورهای غربی را به اقدام نظامی مجبور خواهد کرد، ولی ما به منظور جلوگیری از ادامه تنش های چند جانبه خواهان پایبندی سوریه به طرح عنان هستیم.
رايس در باره فاجعه روستای حوله گفتند: این فاجعه جنایتی در حق بشریت محسوب می شود و ما معتقدیم کسانی که مرتکب این کشتار شده اند، باید محاکمه شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰