کد خبر:۱۹۰۸۵۳
با حضور دکتر محسنیان راد
سومین نشست «دین، رسانه، کودک» برگزار میشود
سومين جلسه از سلسله نشست هاي پژوهشگاه علوم انساني با سخنراني مهدي محسنيان راد و ناصر باهنر بيست و سوم خردادماه از ساعت سه بعد از ظهر در اين پژوهشگاه برگزار مي شود.
به گزارش گروه علمي«خبرگزاري دانشجو»، سومين جلسه از سلسله نشست هاي پژوهشگاه علوم انساني با سخنراني مهدي محسنيان راد و ناصر باهنرو با عنوان «مطالعات ميان رشته اي در حوزه رسانه، آموزش و دين» بيست و سوم خردادماه از ساعت سه بعد از ظهر در اين پژوهشگاه برگزار مي شود.
در اين نشست محسنيان راد، در رابطه با «عصر پس از دهكده جهاني؛ بازار پيام» سخنراني مي كند و باهنر، در خصوص «رسانه ديني و دين رسانه اي» سخن مي گويد.
امير سپنجي نيز درباره «سواد رسانه اي، راهبردها و اصول آن» سخنراني خومي كند.
حضور در اين نشست نيز برای عموم علاقه مندان آزاد است.
سلسله نشست هاي دين، رسانه و كودك در پژوهشگاه علوم انساني و با برنامه ريزي و هماهنگي گروه مطالعات رسانه، در تاريخ هاي نهم و شانزدهم خرداد ماه برگزار شد.
در اين سلسله نشست ها اساتيد و پژوهشگران حوزه هاي رسانه، آموزش و تربيت ديني به ارائه ديدگاه هاي تخصصي خود پرداختند. نشست اول از اين جلسات با عنوان «معنا و امكان آموزش و تربيت در رسانه» در تاريخ نهم خرداد ماه 1391 و در سالن انديشه پژوهشگاه علوم انسانی برگزار شد، كه با استقبال حدود شصت نفر از علاقمندان همراه بود.
در اين نشست، جناب عليرضا رحيمي به عنوان سخنران اول در مورد «معنا و امكان رسانه تربيتي با تكيه بر ديدگاه بصيرت افزايي در مخاطبان»، مباحثي را ارائه داد.
سخنران دوم، مرتضي گوهري پور بود كه در خصوص «امكان يا عدم امكان آموزش و تربيت كودكان از طريق رسانه» سخن گفت.
سومين سخنران نشست اول، صادق نصراللهي، دانشجوي دكتري فرهنگ و ارتباطات بود كه يافته هاي ارائه شده در كتاب «اصول برنامه سازي ديني كودك» را (مبتني بر يك پژوهش ميداني) ارائه داد.
فرشته نزاكتي نيز، به عنوان چهارمين سخنران، به طرح «ديدگاه هاي روانشناختي درباره تربيت اخلاقي كودكان» پرداخت.
در پايان نشست اول، كه بيش از سه ساعت و نيم به طول انجاميد، حاضران در جلسه، كه از دانشگاه ها و رسانه هاي مختلف (راديو و مطبوعات) در جلسه حضور يافته بودند، پرسش هاي خود را از سخنرانان مطرح نمودند و از جوانب مختلف ديدگاه هاي ارائه شده مورد نقد و بررسي قرار گرفت.
نشست دوم از اين سلسله نشست ها با عنوان «اصول برنامه سازي آموزشي و تربيتي در رسانه ها» در تاريخ شانزدهم خردادماه 1391، با حضور قريب به سي نفر از علاقمندان در محل سالن حكمت پژوهشگاه علوم انسانی برگزار شد.
سخنران اول نشست دوم، محمود گلمحمدي بود كه درباره «اصول برنامه سازي رسانه اي»سخن گفت.
عليرضا رحيمي به عنوان سخنران دوم درباره «چيستي اصول حاكم بر برنامه سازي آموزشي و تربيتي كودكان» ديدگاه هايش را ارائه كرد.
بدره نيز به عنوان سومين سخنران نشست دوم، با بررسي «ديدگاه هاي انتقادي نيل پستمن درباره چالش هاي تربيتي و تكنولوژيك محتواي رسانه ها»، رويكرد انتقادي اين متفكر فقيد آمريكايي را در سخنراني خود مطرح كرد.
نزاكتي نيز به عنوان سخنران چهارم، با نقد و بررسي كتاب «Parenting Well» (تربيت مناسب كودكان) به «بررسي عصب شناسانه تاثير رسانه ها بر يادگيري و اقناع مخاطبان و بويژه كودكان» پرداخت.
نشست دوم نيز بيش از سه ساعت به طول انجاميد و در بخش پاياني آن حاضران به طرح پرسش هاي خود از سخنرانان پرداختند.
گفتني است كه در انتهاي هر دو نشست، مباحث تخصصي و چالشي مختلفي در قالب پرسش هاي حاضران و پاسخ هاي سخنرانان ارائه گرشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.