کد خبر:۱۹۰۹۴۱
آرژانتینیها تظاهرات ضد انگلیسی برپا کردند
مردم آرژانتین در اعتراض به استفاده از نفتکشهای انگلیسی جهت حمل نفت این کشور دست به برپايي تظاهرات زدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، صدها تن از شهروندان خشمگین آرژانتینی با برپایی تظاهراتی در پایتخت، پرچم انگلیس را به آتش کشیدند.
شهروندان آرژانتینی با تجمع در خیابان های بوینس آیرس و به نشانه اعتراض به استفاده از نفتکش های انگلیسی برای حمل نفت آرژانتین، پرچم این کشور را به آتش کشیده و شعارهای ضد انگلیس سردادند.
روابط دو طرف در دهه های اخیر به دلیل اشغال جزایر فالکلند آرژانتین توسط بریتانیا بارها متشنج شده است؛ بریتانیا مدعی است این جزایر جزئی از خاک این کشور می باشد.
فالکلند که در ۲۵۰ مايلي آرژانتين واقع شده، ۱۸۰ سال مستعمره انگليس بوده است.
آرژانتين بعد از کنترل اين جزاير خواستار خودمختاري آن شد که منجر به جنگ ۷۴ روزه اين دو کشور در سال ۱۹۸۲ شد.
آرژانتين بعد از کنترل اين جزاير خواستار خودمختاري آن شد که منجر به جنگ ۷۴ روزه اين دو کشور در سال ۱۹۸۲ شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰