اسرائيل پيمانكار پروژه‌هاي آمريكا در خاورميانه است
کد خبر:۱۹۱۰۶
رئيس دانشگاه هرمزگان:

اسرائيل پيمانكار پروژه‌هاي آمريكا در خاورميانه است

رئيس دانشگاه هرمزگان گفت: دولت نامشروع اسرائيل پيمانكار پروژه‌هاي طراحي شده آمريكا در منطقه خاورميانه است كه بسياري از تعاملات بين‌المللي را به هم مي‌زند.

احمد نوحه گر در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در بندرعباس، با بيان اين مطلب اظهار داشت: صهيونيست ها در قلب جهان اسلام و بر حسب بي تفاوتي بخشي از كشورهاي عربي به عنوان يك غده، يك دولت نامشروع خاصي را تشكيل دادند كه بسياري از تعاملات بين المللي را به هم زده اند و غزه را به عنوان كلكسيوني براي جنگ با اسلام قرار داده اند.

وي با اشاره به شكست 22 روزه مفتضحانه ارتش اسرائيل در مقابل ايستادگي هاي دولت مردمي حماس خاطرنشان كرد: چشم انداز خاورميانه بزرگ مورد نظر آمريكا با دو مقاومت بزرگ رزمندگان اسلام (حماس و حزب الله) به هم ريخت و اين ايده ها با شكست مفتضحانه پيمانكار آمريكا مواجه شد و بر همين اساس آمريكا متوجه شد كه اين شكست نقطه عطفي در معادلات جهاني به وجود خواهد آورد.

رئيس دانشگاه هرمزگان در ادامه با بيان اينكه بايد در سال هاي متمادي شاهد تاثيرات پيروزي حماس بر اسرائيل غاصب باشيم، گفت: عوامل احياي مقاومت و گسترش بيداري اسلامي در جهان اسلام، تكيه و توجه به الطاف الهي و الگوهاي مترقي اسلامي است؛ يعني با دست خالي نيز مي توان در مقابل ظلم ايستادگي كرد و در اين راستا ملت هاي منطقه، بويژه دانشجويان و دانشگاهيان نيز بايد در مقابل دسيسه هاي آمريكا و رژيم اشغالگر قدس بيدار و هوشيار باشند.

نوحه گر تصريح كرد: بردن جنگ از حالت نظامي به سياسي طي سفر وزير امور خارجه اسرائيل به آمريكا و امضاي قراردادهاي امنيتي، فاز سوم پروژه هاي آمريكا از طريق اسرائيل به شمار مي رود.

وي با خطرناك دانستن قراردادهاي امنيتي اسرائيل و آمريكاييان بيان داشت: ملل اسلامي، مردم و دولتمردان منطقه خاورميانه بايد بيدار باشند و اين دسيسه هاي رژيم اشغالگر قدس كه از طريق چراغ سبز كشورهاي متمدن عربي و ايالات متحده آمريكا آغاز شده را خنثي كنند.

به گفته نوحه گر كشورهاي غربي، مخصوصاً آمريكا و اسرائيل جبهه جديدي را در بحث حماس ايجاد كرده اند كه اين موضوع بايد با به كارگيري روش هاي مختلف از جمله برگزاري ميزگرد و سمينارهاي سياسي، كمك هاي مردمي، حضور دانشجويان و استادان رشته هاي علوم سياسي و روابط بين الملل و انجام تزهاي دوره كارشناسي ارشد و دكترا در بحث مربوط به غزه به صورت آشكار براي مردم دنيا مشخص شود.

رئيس دانشگاه هرمزگان در ادامه اضافه كرد: كشور ما فعال ترين ديپلماسي را در بحث غزه داشت و اين ديپلماسي بايد براي خنثي كردن توطئه جديد عربي- اسرائيلي و براي به زانو در آوردن صهيونيست هاي غاصب و هم پيمانانش بايد ادامه داشته و دانشگاه ها هم در اين زمينه پيشقراول باشند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود نقطه عطف و فاز اول حركت جريان هاي دانشجويي قبل از 22 بهمن 57 را تحصن دانشجويان دانشگاه تهران در 16 آذر 32 در مخالفت به سفر نيكسون داشت و افزود: فاز دوم اين حركت ها مربوط به دهه 40 زمان ايستادگي امام راحل در مقابل توطئه هاي آمريكا از طريق رژيم شاه است كه دانشجويان حوزه و دانشگاه در كنار يكديگر در مقابل توطئه هاي آمريكا ايستادگي كردند.

نوحه گر همچنين نقطه اوج فعاليت هاي دانشجويي را مربوط به دهه 50 دانست كه با پيام امام راحل فعاليت ها شدت بيشتري پيدا كرد؛ به طوري كه تبلور آن در بهمن 57 به پيروزي انقلاب اسلامي منجر شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار