کد خبر:۱۹۳۲۰۰
معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان خبرداد:
پرداخت بخشی از حقوق نخبگان جذب شده در شرکتهای دانش بنیان
معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: اگر استعدادهای برتر و افراد نخبه پس از فارغالتحصیلی و احراز شرایط توسط شرکتهای دانشبنیان جذب شوند، بنیاد ملی نخبگان تا دوسال بخشی از حقوق این افراد را میپردازد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاری دانشجو»، آریا الستی گفت: باید استعدادهای برتر و نخبگان را به سمتی سوق دهیم که محل رشد آنها در پژوهشکده و مراکزی از این جمله باشد.
وی با بیان این که اگر استعدادهای برتر و افراد نخبه پس از فارغ التحصیلی و احراز شرایط توسط شرکتهای دانش بنیان جذب شوند، بنیاد ملی نخبگان تا دوسال بخشی از حقوق این افراد را میپردازد، تصریح کرد: در سال اول جذب 80درصد و در سال دوم معادل 60درصد حقوق اين افراد توسط بنیاد ملی نخبگان پرداخت مي شود كه این حقوق برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد معادل مربی دانشگاه و دکتری معادل استادیار است که بخشی از آن از سوی بنیاد ملی نخبگان پرداخت میشود.
معاون پژوهش و برنامهریزی بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: محل رشد توانايي هاي استعدادهای برتر و نخبگان، شرکتهای دانش بنیان است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰