جانشین بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان شرقی با اشاره به تبلیغات منفی آذربایجان علیه ایران گفت: یکی از بزرگترین بیمارستانهای صحرایی بسیج جامعه پزشکی برای خدمات به محرومان مناطق مرزی ایران، نخجوان، باکو و ارمنستان برپا میشود.
به گزارش گروه علمي«خبرگزاري دانشجو»، رسول صادق با اشاره به برپایی یکی از بزرگترین بیمارستانهای صحرایی بسیج جامعه پزشکی در منطقه مرزی جلفا اظهار داشت: برای مقابله با تبلیغات منفی کشور آذربایجان علیه جمهوری اسلامی ایران این بیمارستان با ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی متعدد به مردم مناطق محروم مرزی کشورمان و همچنین مردم محروم نخجوان، باکو و ارمنستان بر پا میشود.
وی افزود: در این زمینه از تاریخ 20 تیر به مدت یک هفته در منطقه جلفا در منطقه مرزی سیهرود بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی فاطمه زهرا (س) با همه امکانات پیشرفته پزشکی آندوسکوپی و تخصصهای متعدد اطفال، زنان، قلب و جراحیهای مختلف برپا میشود.
صادق با اشاره به حضور 200 کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) در منطقه جلفا تصریح کرد: برپایی این بیمارستان در راستای سیاستهای بسیج جامعه پزشکی برای جامع عمل پوشاندن منویات مقام معظم رهبری در ارائه خدمات به مردم مناطق محروم اعم از کشور خودمان و حتی دیگر کشورهای همسایه است.
وی ادامه داد: بیماران مناطق مرزی نخجوان، باکو و ارمنستان نیز میتوانند با تمهیداتی که برای آنان لحاظ شده است به این بیمارستان مراجعه و تمام خدمات پزشکی و بهداشتی و در نهایت جراحیهای احتمالی خود را به صورت رایگان دریافت کند.
رئیس بیمارستان فاطمه زهرا (س) تصریح کرد: اطلاعرسانی جامع برای مراجعه بیماران نخجوانی باکو و ارمنستان صورت پذیرفته است و آمادگی برای پذیرش، ویزیت، درمان و جراحی 35 تا 40 هزار نفر در مدت یک هفته برپایی این بیمارستان در منطقه جلفا لحاظ شده است.
صادق خاطرنشان کرد: ارزش ارائه خدمات درمانی بهداشتی و جراحیها در بیمارستان صحرایی فاطمه زهرا (س) که اولین بیمارستان صحرایی در سال 91 و پنجمین بیمارستان صحرایی در استان تبریز خواهد بود بالغ بر 10 میلیارد ریال است.