کد خبر:۱۹۳۲۶۵
در راستای مقابله با تبلیغات منفی آذربایجان علیه ایران؛

بزرگترین بیمارستان صحرایی در منطقه مرزی جلفا برپا می‌شود

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان شرقی با اشاره به تبلیغات منفی آذربایجان علیه ایران گفت: یکی از بزرگترین بیمارستان‌های صحرایی بسیج جامعه پزشکی برای خدمات به محرومان مناطق مرزی ایران، نخجوان، باکو و ارمنستان برپا می‌‌شود.
 به گزارش گروه علمي«خبرگزاري دانشجو»، رسول صادق با اشاره به برپایی یکی از بزرگترین بیمارستان‌های صحرایی بسیج جامعه پزشکی در منطقه مرزی جلفا اظهار داشت: برای مقابله با تبلیغات منفی کشور آذربایجان علیه جمهوری اسلامی ایران این بیمارستان با ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی متعدد به مردم مناطق محروم مرزی کشورمان و همچنین مردم محروم نخجوان، باکو و ارمنستان بر پا می‌شود.
 
وی افزود: در این زمینه از تاریخ 20 تیر به مدت یک هفته در منطقه جلفا در منطقه مرزی سیه‌رود بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی فاطمه زهرا (س) با همه امکانات پیشرفته پزشکی آندوسکوپی و تخصص‌های متعدد اطفال، زنان، قلب و جراحی‌های مختلف برپا می‌شود.
 
صادق با اشاره به حضور 200 کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) در منطقه جلفا تصریح کرد: برپایی این بیمارستان در راستای سیاست‌های بسیج جامعه پزشکی برای جامع عمل پوشاندن منویات مقام معظم رهبری در ارائه خدمات به مردم مناطق محروم اعم از کشور خودمان و حتی دیگر کشورهای همسایه است.
 
وی ادامه داد: بیماران مناطق مرزی نخجوان، باکو و ارمنستان نیز می‌توانند با تمهیداتی که برای آنان لحاظ شده است به این بیمارستان مراجعه و تمام خدمات پزشکی و بهداشتی و در نهایت جراحی‌های احتمالی خود را به صورت رایگان دریافت کند.
 
رئیس بیمارستان فاطمه زهرا (س) تصریح کرد: اطلاع‌رسانی جامع برای مراجعه بیماران نخجوانی باکو و ارمنستان صورت پذیرفته است و آمادگی برای پذیرش، ویزیت، درمان و جراحی 35 تا 40 هزار نفر در مدت یک هفته برپایی این بیمارستان در منطقه جلفا لحاظ شده است.
 
صادق خاطرنشان کرد: ارزش ارائه خدمات درمانی بهداشتی و جراحی‌ها در بیمارستان صحرایی فاطمه زهرا (س) که اولین بیمارستان صحرایی در سال 91 و پنجمین بیمارستان صحرایی در استان تبریز خواهد بود بالغ بر 10 میلیارد ریال است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار