جنبش دانشجويي آموزههاي انقلاب را براي نسل جوان بازخواني كند
دوباشي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه اعتماد به نفس و ايجاد روحيه خودباوري در جنبش دانشجويي يكي از مهمترين دستاوردهاي انقلاب پس از پيروزي انقلاب اسلامي بود، اظهار داشت: جنبش دانشجويي با استفاده از آموزه هاي امام راحل مبارزه با استكبار را سرلوحه كار خود قرار داده است.
وي با اشاره به رويكرد مثبت جنبش دانشجويي به انقلاب و اسلام بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تصريح كرد: بيداري اسلامي در ميان قشر دانشجو آرمان انقلابي بوده كه از تفكر اسلامي و عدالتخواهي سرچشمه گرفته است.
اين فعال دانشجويي تشكيل جهاد سازندگي و تسخير لانه جاسوسي را از ديگر دستاوردهاي انقلاب براي جامعه دانشگاهي عنوان كرد و افزود: جنبش دانشجويي در اداره جنگ در سطح فرماندهي و تشكيل سپاه و پيشرفت هاي كنوني كشور در زمينه انرژي هسته اي، سياسي، اقتصادي و علمي نقش بسزايي دارد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با بيان اينكه شناخت اصول اسلامي براي تداوم انقلاب بايد توسط جامعه دانشگاهي پيگيري شود، خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي ايران ثابت كرد كه مي توان بدون نياز به شرق و غرب زندگي كرد.
دوباشي با بيان اينكه دفاع مقدس تجربه بزرگي در اختيار دانشجويان قرار داد، گفت: دانشجويان به عنوان يك قشر اثرگذار و داراي تحصيلات در همه مراحل انقلاب نقش موثري ايفا كرده اند و حضور آنان در صحنه هاي سياسي اثبات كرده كه مي توان دموكراسي و مردم سالاري با محتواي ديني را در جامعه حاكم كرد./انتهاي پيام/