کد خبر:۱۹۳۵۷۱
آخرين اخبار از بازار نقل و انتقالات - 3
جدايي ستارگان از سپاهان/ تيم اول اصفهان متكي به فرد نيست
سپاهان در فصل نقل و انتقالات، بيش از ساير تيمهاي مدعي ستارگان خود را از دست داد، اما سرمربي اين تيم همچنان زردپوشان را به عنوان مدعي اصلي قهرماني در ليگ دوازدهم معرفي ميكند.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در روزهايي كه بازار نقل و انتقالات بازيكنان فوتبال حسابي داغ است و سرخابي ها براي آغاز ليگ دوازدهم يارگيري كرده اند و آخرين تلاش هاي خود را براي جذب ستارگان باقيمانده انجام مي دهند، سپاهان مانند هميشه بي سر و صدا در حال امضاي قرارداد با بازيكنان خود است.
سپاهاني ها در اين فصل دو بازيكن اصلي و تاثيرگذار خود يعني محسن بنگر و سيد جلال حسيني را از دست دادند و همين امر سبب شد برخي از كارشناسان شانس اين تيم براي كسب چهارمين قهرماني پي يا پي خود در ليگ دوازدهم را كمتر بدادند.
جدايي رحمان احمدي، دروازه بان فصل گذشته زرد پوشان به همراه مهدي كريميان و سيد مهدي صالحي سبب شد تا اين تيم با تغييرات زيادي رو به شود و محمد باقر صادقي را به عنوان دروازه بان در اختيار بگيرد.
سپاهاني ها طي دو فصل گذشته دو دروازه بان خود يعني مهدي رحمتي و رحمان احمدي را از دست داده اند و بايد گفت كه اين باشگاه به سكوي پرتابي براي دروازه بانان تبديل شده است.
هاشم بيگ زاده، عماد محمد رضا و رضا ناصحي از ديگر بازيكنان جدا شده از قهرمان فصل گذشته ليگ برتر بودند.
در اين بين سپاهان براي پر كردن پست هاي خالي خود به سراغ بازيكنان ليگ برتري رفت و با بازيكناني مثل فرشيد طالبي، علي احمدي، محمد غلامي، ميلاد زيدپور و عادل كلاه كج قرارداد امضا كرد.
بسياري از كارشناسان معتقدند كه سپاهان با وجود از دست دادن بسياري از ستارگان خود همچنان از اميدهاي اول قهرماني در ليگ آينده است؛ چرا كه از حضور بازيكناني مانند برونو سزار، جان واريو، محرم نويدكيا و حسن اشجاري به همراه بازيكنان جديد اين تيم مي تواند دست كرانچار را براي چيدمان بازيكنان باز بگذارد.
با رفتن عقيلي، عنايتي، حيدري، رحمتي و توره در فصل گذشته كمتر كسي پيشبيني ميكرد سپاهان بتواند در ليگ يازدهم مدعي باشد، اما زلاتكو كرانچكار باز هم زردپوشان را قهرمان كرد تا كاملا مشخص شود تيم اول اصفهان متكي به فرد نيست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰