کد خبر:۱۹۳۵۹۳
رئیس یازدهمین كنگره جراحان دهان، فك و صورت ایران:

بیشترین آسیب‌ها در ناحیه سر و صورت در تصادفات جاده‌ای ایجاد می‌شود

رئیس یازدهمین كنگره جراحان دهان، فك و صورت ایران گفت: بیشترین آسیب ها و شكستگی ها در ناحیه سر و صورت در كشور ما در تصادفات جاده ای و عمدتاً به دلیل عدم استفاده از كمربند و كیسه هوایی در اتومبیل ایجاد می شود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، عباس خدایاری نمین گفت: عدم رعایت نكات ایمنی در وسائل نقلیه از جمله عدم بستن كمربند ایمنی و عدم تعبیه كیسه هوا در اتومبیل از جمله مهمترین عوامل آسیب های شدید استخوان های فك، صورت و بینی در تصادفات جاده ای هستند.
 
وی افزود: در تصادفات جاده ای كه در اثر برخورد سر به قسمت جلوی داشبرد یا فرمان فرد دچار شكستگی های ناحیه سر و صورت، خونریزی های مغزی، پارگی آئورت و قلب، خونریزی های داخل قفسه سینه و حتی قطع نخاع اتفاق می افتد.
 
رئیس یازدهمین كنگره جراحان دهان ، فك و صورت ایران از جنگ، سقوط از بلندی و نزاع به عنوان دیگر عوامل در ایجاد شكستگی های سرو صورت یاد كرد.

خدایاری افزود: متأسفانه آمار آسیب های وارده به ناحیه سر و صورت در كشور ما بالاست و نقایص حاصل شده از این امر هزینه های سنگینی را در درمان و بازسازی برای فرد مصدوم و حتی دولت در پی دارد.

وی اظهار داشت : در این زمینه نیاز به فرهنگ سازی مناسب براي توجه هر چه بیشتر افراد به رعایت موارد ایمنی در هنگام رانندگی، استفاده ازماسك و عینك محافظ در هنگام كار عدم رانندگی در زمان خواب آلودگی و بستن كمربند ایمنی در هنگام رانندگی و كار در بلندی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی بررسی دلایل موفقیت در درمان های جراحی دهان، فك و صورت و علل شكست این درمان ها را به عنوان موضوع اصلی یازدهمین كنگره بین المللی جراحان دهان، فك و صورت ایران برشمرد.

خداياري گفت: در این كنگره بین المللی كه در آن اساتید و اندیشمندانی از كشورهای انگلستان، فرانسه، آلمان، آمریكا، ژاپن، كره و هند در كنار جراحان و متخصصان در رشته های جراحان دهان، فك و صورت، گوش و حلق و بینی، پلاستیك، چشم ، آسیب شناسی دهان و فك و صورت و در نهایت دندانپزشكان عمومی و متخصصین از كشورمان با تكیه بر دانش علمی و عملی روز دنیا به معرفی آخرین یافته ها در زمینه شیوه های نوین درمان بیماریها و آسیب های سر و صورت خواهند پرداخت.

وي برگزاری سومین كنگره بین المللی ایمپلنت خلیج فارس را كه به صورت همزمان با كنگره یازدهم جراحان دهان، فك و صورت ایران برگزار می شود فرصت مناسبی برای ارائه آخرین متدها در زمینه كاشت ایمپلنت برشمرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اضافه كرد: توجه به شعار اصلی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر تقدم پیشگیری بر درمان و داشتن جامعه ای سالم و به دور از معلولیت و بیماری از مهمترین برنامه های این كنگره است.
 
گفتنی است، یازدهمین كنگره بین المللی جراحان دهان، فك و صورت ایران و سومین كنگره بین المللی ایمپلنت خلیج فارس از 26 تا 28 مهر ماه سال جاری در هتل المپیك تهران برگزار می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار