کد خبر:۱۹۳۸۳۴
در مسابقات ربوكاپ مكزيك؛
تيم دانشگاه اميركبير مقام نخست رقابت فني ليگ ربات هاي فوتباليست سايز كوچك را كسب كرد
تيم دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب نخست رقابت هاي فني ليگ ربات هاي فوتباليست سايز كوچك در مسابقات جهانی روبوکاپ 2012 در کشورمکزیک شدند.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، شيري، رئيس پژوهشكده روباتيك دانشگاه صنعتي اميركبير افزود: مسابقات جهانی روبوکاپ 2012 در حالي در كشور مکزیک برگزار شد كه اين رقابت ها در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی و با حضور بیش از 500 تیم در لیگ های مختلف از جمله روبات انسان نما، فوتبالیست سایز کوچک و فوتبالیست سایز متوسط، خانگی، امدادگر، شبیه ساز دو بعدی فوتبال، امداد و نجات و مجازی و لیگ های فوتبالیست یک به یک و دو به دو و روبات co space (روبات های همکار) برگزار شد.
وي گفت: تیم های دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب مقام اول رقابت فنی لیگ ربات های فوتبالیست سایز کوچک، مقام سوم لیگ شبیه سازی امداد، مقام چهارم لیگ رباتهای فوتبالیست سایز کوچک، مقام ششم لیگ شبیه سازی فوتبال 2 بعدی، مقام ششم لیگ ربات های انسان نما و مقام ششم لیگ ربات های استاندارد صنعتی در مسابقات جهانی روبوکاپ 2012 در کشورمکزیک شدند.
رئيس پژوهشكده روباتيك دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه نقش مسابقات علمی در پیشرفت آموزشی دانشجویان را میتوان به یک تمرین مهندسی مهم تشبیه كرد، گفت: اين امر موجب مي شود تا دانشجویان درگیر حل یک مسئله سخت و به روز شوند.
شيري اضافه كرد: حضور دانشجويان در مسابقات علمي موجب مي شود تا دانشجويان مسائل سخت را تحت شرایط رقابتی مسابقه و با محدودیت های مختلف مثل محدودیت زمان و امکانات حل كنند.
وي تصريح كرد: در اکثر موارد حل خود مسئله به اندازه کافی مشکل هست ولی دانشجویان می بایست راه حلی ارائه دهند که علاوه بر مناسب بودن از راه حل سایر شرکت کنندگان برتر باشد که این امر بر پیچیدگی مسئله می افزاید.
رئيس پژوهشكده روباتيك دانشگاه صنعتي اميركبير بيان داشت: کار کردن در شرایط رقابتی باعث می شود تا دانشجویان با مشکلات دنیای واقعی آشنا شده و مهارت های مختلفی در حل مسئله، مدیریت زمان، مدیریت شرایط بحرانی و کار تیمی کسب کنند که در حالت عادی این آموزش ها در برنامه هاي روسي دانشگاه وجود ندارد.
گفتني است، در مسابقات جهانی روبوکاپ 2012 کشورمکزیک تیم های روبوکاپ دانشگاه های آزاد اسلامی، صنعتی امیرکبیر، علم وصنعت، گیلان، فردوسی مشهد،چند تیم از 32 تیم دانشجویی و دانش آموزی ایران حضور داشتند .
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.